Mit gondoltok arról?
Ezért nem kell éjjel-nappal kiló sminkkel közlekedni, s már sincs ilyen gond!
Össze se jönnék olyan nővel, akinek olyan nulla az önbizalma, hogy mindig csak kimaszkírozva mer megjelenni (s olyannal sem, aki kiló festéket ken magára).
Sokkal jobb a természetesség (illetve a minimálsmink), akkor is, ha úgy szerényebb külsejű valaki,
minthogy akkor kapjak frászt, amikor este lemossa a sminket.
Nem szoktam kiló sminket tenni, de azért én nagyon jelentősnek látom a különbséget. Mikor még az első barátom mondta, hogy ő túlzottan nem tudja megkülönböztetni, mikor van rajtam smink azt hittem csak bókol.
Eztán jött a második, este találka minden, másnap reggel korábban keltem fel, lezuhanyoztam. Megyek vissza, nagyban alszik, mondom na próba cseresznye nem tettem fel a sminket. Felébred hogy úristen már ennyi az idő, mondom neki na ja, én már zuhanyoztam is, nem látod? És nem.
Szóval a legtöbb pasit nem fogja nagyon érdekelni a dolog, ha nem a szemöldöködig vagy kifestve feketével nagy eséllyel nem is tudja, milyen smink is van épp rajtad. Játszottam ilyet is, sminkelés közben találja ki a pasi a következő krémről/tubusról/tégelyről mire fogom használni, hova teszem. Se kép se hang. Szemhéjpúder oké, amíg nem rózsaszín vagy bézs szinű mert ott már összeér a púderrel meg a pirosítóval ami összeér az alapozóval. A szemceruzát még észreveszik, spirál meg ilyenek mintha a világon sem lenne. És nem azért mert hülyékkel randizok, ez nem akkora tragédia mint mi csajok látjuk. :)
Tetszel neki így is, úgy is tetszeni fogsz. Ha nem meg akkor miért is foglalkozol vele tulajdonképpen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!