Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit gondoltok arról, ha...

Mit gondoltok arról, ha valaki 12 évesen már rendesen sminkel?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy én vagyok ilyen maradi, de szerintem egy 12-13 éves kislánynak nem kellene... Rúzs, festett szemöldök, meg szemhéjtus. Vagy csak én gondolom így?

17/L

2013. szept. 12. 16:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nem, nem csak te.
2013. szept. 12. 16:45
 2/15 A kérdező kommentje:
Ma találkoztam egy régi ismerősömmel, aki most lett hetedikes, szóval 13 éves, és mesélte, hogy ő már 1 éve sminkel, és mondtam neki, hogy nem kellene, de ő meg kb. annyira megsértődött, hogy kiabálva közölte, hogy de ő már ért ehhez, és kell, mert amúgy csúnya.
2013. szept. 12. 16:47
 3/15 anonim ***** válasza:
Én speciel 13 éves vagyok és nem sminkelek.Ezer százalék hogy nem bírnám ki úgy a napot hogy nem dörzsölném meg a szemem.Amúgy szerintem ha egy 12-13 éves nem viszi túlzásba,csak szempillaspirált meg egy halvány szájfényt rak fel magára az még nem a világvége:D!Persze manapság már minden velem egykorú lány feltesz egy kiló sminket,általában panda sminket. bah.
2013. szept. 12. 16:51
 4/15 anonim ***** válasza:
Szerintem sem kellene..nálunk ennyi idősen még senki sem sminkelt az osztályban, max sulibuliba szempillaspirál:D
2013. szept. 12. 17:26
 5/15 anonim ***** válasza:
Nem csak te gondolod ezt...
2013. szept. 12. 17:27
 6/15 anonim ***** válasza:
Az sztem nem baj, ha elkezd ismerkedni vele, aztáh szép fokozatosan elkezdi használni. De rúzst, tust...? Gondolom, van rajta alapozó és púder is ehhez. Én 12 évesen spirált engednék, színezett ajakápolót meg korrektort, aztán évről évre kicsit tehet hozzá.
2013. szept. 12. 20:49
 7/15 anonim ***** válasza:
Az erős smink meg egyébként is röhejesen néz ki a minitiniken. Mintha beszabadultak volna anyuci sminktárába, olyan esetlen és rossz módon tűnnek tőle idősebbnek.
2013. szept. 12. 20:49
 8/15 anonim ***** válasza:

Egyetértek, akármennyire profin csinálja már, egy év gyakorlattal (tyűűű :D), nem kéne ennyire hamar erőlködnie a felnőttnek látszással. Visszasírom, amikor még senkit nem érdekelt, mekkora vastag a szemöldököm, és dizájnos-e a melegítőalsóm, amit úgyis mindig elszakítok.

Majd csakcsak belátja, hogy a legtöbb, amit tehet, hogy a korához illően a legjobbat hozza ki magából, mert nagyon könnyen túlzásba lehet vinni, egy 12 évesen nekem akármi smink sok lenne.

16/L

2013. szept. 12. 20:57
 9/15 A kérdező kommentje:
Hát... a kislányt (szögezzük le, az) régen bírtam, aranyos volt, de tudjátok askozk, és elszállt magától, eldöntötte, hogy ő "askceleb" akar lenni. És ezért ez a nagy smink, meg nem tom mi.
2013. szept. 12. 21:22
 10/15 A kérdező kommentje:
Ja, és hajfestés is!! Próbáltam mondani neki, hogy én is csak ritkán sminkelek, kb. heti egyszer, és akkor tényleg szépen (videók alapján tudok pár tök király dolgot :D ), és ennyi, de nem érti...
2013. szept. 12. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!