Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit gondoltok arról, ha...

Mit gondoltok arról, ha valaki 12 évesen már rendesen sminkel?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy én vagyok ilyen maradi, de szerintem egy 12-13 éves kislánynak nem kellene... Rúzs, festett szemöldök, meg szemhéjtus. Vagy csak én gondolom így?

17/L

2013. szept. 12. 16:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Éretlen. Vannak olyan ismerőseim, akik még 15 évesen is az egekig magasztalják, tisztelik és becsülik a netcelebeket, a színes haj, vastag smink, sok-sok piercing és négyszáz pózolós profilkép már elegendő ahhoz, hogy valakire felnézzenek. Majd kinövi, ne aggódj.
2013. okt. 2. 17:45
 12/15 anonim ***** válasza:
sok. Én 12 (mindjárt 13) éves vagyok és csak hétvégéken csak szempillaspirál meg átlátszó szájfény van rajtam. Én is ismerek egy csajt aki 13 éves és szemhéjtus.. tényleg érdekesen hat rajta
2013. okt. 11. 21:23
 13/15 A kérdező kommentje:
Hétvégéken minek sminkelni?
2013. okt. 12. 16:40
 14/15 anonim ***** válasza:
úgy értem ha hétvégén elmegyek vmi különleges helyre ( pl.: étterem) és mostanában szájfény sincs rajtam (utolsó előtti vagyok)
2013. okt. 18. 23:11
 15/15 Nekono válasza:

van olyan osztálytársam, aki már 6.-os korától kezdve sminkeli magát, olyan durván, hogy ha oldalról nézem az arcát, egy narancssárga csíkot látok (ahol nem dolgozta el rendesen az alapozót)... valami gyönyörű látvány ^^"

azzal semmi baj sincs, ha hétvégenként PRÓBÁLKOZIK, de hétköznapra ne... az ilyen azt hiszi, annyira menő -.-"

2014. ápr. 22. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!