Mit gondoltok arról, ha valaki 12 évesen már rendesen sminkel?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy én vagyok ilyen maradi, de szerintem egy 12-13 éves kislánynak nem kellene... Rúzs, festett szemöldök, meg szemhéjtus. Vagy csak én gondolom így?
17/L
2013. szept. 12. 16:38
11/15 anonim válasza:
Éretlen. Vannak olyan ismerőseim, akik még 15 évesen is az egekig magasztalják, tisztelik és becsülik a netcelebeket, a színes haj, vastag smink, sok-sok piercing és négyszáz pózolós profilkép már elegendő ahhoz, hogy valakire felnézzenek. Majd kinövi, ne aggódj.
12/15 anonim válasza:
sok. Én 12 (mindjárt 13) éves vagyok és csak hétvégéken csak szempillaspirál meg átlátszó szájfény van rajtam. Én is ismerek egy csajt aki 13 éves és szemhéjtus.. tényleg érdekesen hat rajta
13/15 A kérdező kommentje:
Hétvégéken minek sminkelni?
2013. okt. 12. 16:40
14/15 anonim válasza:
úgy értem ha hétvégén elmegyek vmi különleges helyre ( pl.: étterem) és mostanában szájfény sincs rajtam (utolsó előtti vagyok)
15/15 Nekono válasza:
van olyan osztálytársam, aki már 6.-os korától kezdve sminkeli magát, olyan durván, hogy ha oldalról nézem az arcát, egy narancssárga csíkot látok (ahol nem dolgozta el rendesen az alapozót)... valami gyönyörű látvány ^^"
azzal semmi baj sincs, ha hétvégenként PRÓBÁLKOZIK, de hétköznapra ne... az ilyen azt hiszi, annyira menő -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!