Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ma szalagavató és nem tudom...

Ma szalagavató és nem tudom milyen hajat csináltassak? Képeket küldtök ha vannak jó ötleteitek!

Figyelt kérdés
2009. dec. 4. 09:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Ha nem árulod el milyen a hajad nehéz bármit mondani.

Hossza, mennyisége? Sima vagy hullámos....stb

2009. dec. 4. 09:45
 2/15 anonim ***** válasza:

Csináltatsz?

Akkor a fodrászra nyogodtan rábízhatod magad

2009. dec. 4. 09:46
 3/15 A kérdező kommentje:
félhosszú egyenes a hajam
2009. dec. 4. 10:06
 4/15 anonim ***** válasza:

hajfelvarrás?? akkor nagyon jól néznél ki, ha hosszú lenne a hajad és göndör féle, mind miley cyrusé (nem találtam jobb példát, neki van olyan hasonló haja) szerintem az ilyen haj nagyon szép :)

(ne a fejét nézd, az tudom, hogy ronda XD) [link]

2009. dec. 4. 10:08
 5/15 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, ez is jó [link]
2009. dec. 4. 10:09
 6/15 anonim ***** válasza:
szerintem ilyen hosszú hajjal mindenkt meglepnél :)
2009. dec. 4. 10:10
 7/15 anonim ***** válasza:
Tavaly a szalagavatón simán kivasaltam a hajam. Kár nagy fölhajtást csinálni neki. Egyébként az osztályunkba nagyon kevés lány csináltatott kontyot magának,az inkább ballagáson divat.
2009. dec. 4. 10:20
 8/15 anonim ***** válasza:
Hű, ma van a szalagavatód és nem vagy főpróbán?:) Figyelj csak, én a Négyévszak Szépségszalonban csináltattam a hajam és a sminkem, és gyönyörű lett....Ha gondolod megadom a fodrászom számát, hátha még pont be tud vállalni. Nekem kontyom volt egyébként, de valami csodaszép...:)
2009. dec. 4. 11:18
 9/15 anonim ***** válasza:

Szerintem az nagyon csúnya, amikor az egész fel van tűzve! Inkább csak a felét tűzzék fel, kisebb kontyba, a többit pedig süssék be, hogy ilyen kicsit loknis legyen!

Nekem is ilyen volt, én taroltam vele!

Sok sikert mára!

2009. dec. 4. 11:20
 10/15 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem csúnya....

no de mindegy:)

Ügyi legyél este!!!!!:D

2009. dec. 4. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!