Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Az orr piercing belövése...

Az orr piercing belövése fájdalmas?

Figyelt kérdés
2014. jan. 18. 13:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Fájdalmas, de csak 1-2 pillanatig. Viszont semmiképp nem ajánlom, hogy lövesd, mert szétroncsolja a szöveteket és lassabban is gyorsul. Mindenképpen szúrasd!
2014. jan. 18. 14:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Tényleg nem szabad lövetni..a szúrás is csak egy pillanatig fáj, meg utána ég egy kicsit.
2014. jan. 18. 14:33
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az infókat, csak félek h fájni fog :)
2014. jan. 18. 15:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Semmivel se fáj jobban! Szerintem sokkal szadistább és amatőrebb módszer az, hogy fülbelövő pisztollyal belőnek egy fülbevalót aztán vagy begyógyul vagy nem... Szúrással gyorsabban és biztosabban gyógyul.
2014. jan. 18. 15:47
 5/5 anonim ***** válasza:
én még tavaly amikor voltam tetoválni pont megkérdeztem ezt a csajtól! a szúrás az kevésbé fáj, mivel az úgymond siklik pár helyen roppan, a lövés meg szakítja a bőrt, tép. nekem ma lett 7.-re szúrva az orrom, igaz nekem mindig házilag volt. így nekem 1-2 percig tartott, a fájdalmat túléltem, érzéstelenítés nélkül, neked könnyebb dolgod lesz. rám még vár holnap egy csere mert most fülbevaló van benne :D
2014. jan. 20. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!