Az orr piercing ( köves ) fájdalmas? :|
Figyelt kérdés
2012. máj. 2. 15:41
1/8 anonim válasza:
piercing maga nem.. de a belövés fáj,de az egyik legkevésbé fájdalmasabb lövés..Nekem legalábbis az fájt a legkevésbé!
2/8 A kérdező kommentje:
köszi..
és a szúrás?
2012. máj. 2. 16:08
3/8 anonim válasza:
Nekem volt lőve és szúrva is.
A lövés nekem 2 hét után se gyógyult be és emiatt ki is kellett vennem. A szúrás már 1 hét után is gyógyult valamennyit. Már nem volt olyan érzékeny. Szerintem a szúrás sokkal jobb. Lehet hogy kicsit jobban fáj de hamarabb gyógyul. És aki lövi az nem is ért hozzá általában.
4/8 anonim válasza:
Nekem szúrták, és nem fájt! mindenképpen szurasd, már sok embertől hallottam, hogy lőven nem nagyon gyógyult
5/8 A kérdező kommentje:
köszi :)
én nagyon félek, hogy fájni fog :S :DD
2012. máj. 2. 16:25
6/8 anonim válasza:
Ha ráparázol tök mindegy a szurás, mert rosszul leszel:D
Ha rám halgatsz ne készülj rá csak menj és hajrá! ne legyen időd parázni
7/8 A kérdező kommentje:
nem szoktam rosszul lenni :)
de okés.
2012. máj. 2. 16:56
8/8 anonim válasza:
Szúrasd mindenképpen, sokkal kevésbé roncsol, szebben gyógyul és kisebb a vadhús kialakulásának esélye!
Amúgy nem vészes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!