Második lyukat a fülbe 14-évesen normális nem?
Figyelt kérdés
A szüleim aztmondták ha jo lesz az èv vègi bizonyitványom akkor "kaphatok" mègegy lyukat a fülembe, amit en nagyon szeretnèk de azèrt megkèrdezem tőletek is hogy teljesen normalis-e ha egy (rockot kedvelő) lány 2. lyukat csináltat a fülèbe :)
14L
2014. jan. 13. 22:03
11/15 anonim válasza:
Most komolyan mit foglalkozol mások véleményével? Tetszik csinálod, ha nem akkor nem.. omg.
12/15 anonim válasza:
Huh, pont 25 évvel ezelőtt voltam 14 éves.
Akkor az általános iskolában a szünetben egymás fülét szurkáltuk felforrósított varrótűvel.
Na, az nem volt normális!
Ez így hogy a szüleid megengedték és normális körülmények között csináltatod, már nem gáz szerintem.
14/15 anonim válasza:
nekem az egyikben 3 a másikban 5 :D
15/15 anonim válasza:
ha nem akasztod bele a a WC lehúzó láncát és kötöd össze a másikkal hogy aztán kis assassinok ugráljanak rajta akkor szerintem oké
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!