Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A 20-22 éves lányokra jellemző...

A 20-22 éves lányokra jellemző, hogy piercingük lenne) pl orrban), vagy ez a korosztály már "kinőtte ezt"?

Figyelt kérdés

2014. jan. 12. 14:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

HKata:

vezető mérnök vagyok egy multicégnél, gyakorlatilag a managerem helyettese ... és általában nem egy egyszerű kis golyós piercinget hordok, hanem kissé extrémebbet

2014. jan. 12. 23:20
 12/16 A kérdező kommentje:
biztos királyul néz ki :D ja és milyen mérnök vagy? én gépésznek tanulok :D
2014. jan. 12. 23:50
 13/16 anonim ***** válasza:
eredetileg kohász, gyakorlatilag minőségügy...
2014. jan. 12. 23:53
 14/16 A kérdező kommentje:
hát igen, sok ilyenről hallottam, amikor nem a szakmájának megfelelő feladatkörben dolgozik az ember :)
2014. jan. 13. 00:01
 15/16 anonim ***** válasza:

Megmondom őszintén, én a környezetemben 20 év felett piercingügyben két típust látok.

Az első típus az örök vagány, rocker, különös stílusú csaj, akinek nagyon jól áll.

A maradék az igénytelen, magát trendinek tartó, de igazából közönséges plázap.csa (főleg a köldökpiercinggel).

Átmenetet a kettő között eddig nem nagyon láttam.

2014. jan. 13. 01:11
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Már nem hordom, de ahol probléma volt: eladói állás, vendéglátás (igényesebb helyen voltam felszolgáló, nyilván a kocsmában senkit nem érdekel), később pedig marketing területen szóltak be érte, mivel ott kellett beszélnem a megrendelőkkel is. A kis pontért is beszóltak. Persze van ahol ez nem gond, de pl. egy bankban biztos nem hagyják, hogy orrpiercinged legyen, ott a tetoválás sem látszódhat ki, az egyéb hivatali stb. állásokról nem is beszélve.
2014. jan. 13. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!