Industrial piercing szúrása után mennyire jellemző, hogy a seb körül vadhús keletkezik?
Figyelt kérdés
2011. aug. 11. 20:41
1/11 anonim válasza:
Szerintem ez attól függ hogy mennyire sterilen, szakszerűen csinálják. Én tavasszal szúrattam, semmi baja. Csak egy kicsit lassan gyógyult, de nem gennyesedett, és nem is nőtt ki semmi mellette.
2/11 anonim válasza:
Szerintem nem jellemzőbb mint bármelyik másik piercingnél.
Amúgy most akarsz csináltatni? Jól gondold meg:D Nekem nagyon fájt.
3/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
igen most szeretnék majd.nagyon régóta tetszik, most végre rászántam magam.nagyon félek, hogy fájni fog.de valahogy majd csak túlélem :)
2011. aug. 11. 22:00
4/11 anonim válasza:
Nekem nagyon fájt, de tényleg megéri. Hajrá :D
Viszont készülj föl, hogy nagyon lassan gyógyul. Nekem május 3. óta most kezd gyógyulni. Nem fogsz tudni azon az oldalon aludni sokáig. Mondjuk nekem hosszú a hajam, meg egyszer meg is ütötték, azért gyógyult ilyen lassan.
5/11 A kérdező kommentje:
köszi a választ :)
nekem is hosszú a hajam, de a fülem mellett fel van nyírva, úgyhogy remélem ezzel nem lesz sok problémám. :D a többit majd megpróbálom átvészelni ^^
2011. aug. 11. 23:07
6/11 anonim válasza:
Ha sterilen csinálják, akkor elvileg nem lesz baj. De személyes tapasztalatot nem tudok mondani, mert én is a héten fogok szúratni.xD
7/11 A kérdező kommentje:
akkor reméljük a legjobbakat :)
2011. aug. 12. 23:08
8/11 anonim válasza:
Nekem is sterilen csinálta a piercinges(legalábbis a többi 4-gyel nem volt probléma). Nálam az a gond, hogy elkezdett "vándorolni" és azért jött létre vadhús. Tetránnal pár nap alatt eltűnik.
9/11 A kérdező kommentje:
mit értessz azon, hogy 'vándorolni'? :\
2011. aug. 13. 19:33
10/11 anonim válasza:
Semmi komoly dolog. Csak a feszülést mulasztja el a fülem. Nem kezdett el kiállni, nem változtatott formát, végülis észrevehetetlen az egész folyamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!