A magyarokra melyik hajszín jellemző leginkább?
Figyelt kérdés
A barna?2013. dec. 24. 19:28
2/12 anonim válasza:
A sötétbarna, bár azt nem lehet megmondani hogy ez eredetileg is így volt, a keveredések miatt.
5/12 anonim válasza:
világosbarna, sokan inkább szőkésebben születtek majd bebarnultak, köztük én is.
7/12 anonim válasza:
Én világosbarna voltam kissrácként.:) De aztán bebarnult sötétbarnára. Most is az, illetve ha hajszárítózom, akkor a beszárítás után picit világosabb lesz, meg nagyon selymes a forró levegõtõl.
8/12 anonim válasza:
Sokan születnek világosbarnán, tejfölszőkén aztán bebarnulnak, szóval szerintem is a barna.
9/12 anonim válasza:
barna
nekem mindig is gesztenyebarna hajam volt,az öcsém és a húgom szőke volt,mára bebarnult a hajuk.
10/12 anonim válasza:
Tesóim tejfelszőkék voltak, majd sötétbarnák lettek. Én szőkés-világosbarna voltam kiskoromban és most seszínű hajam van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!