13 évesen ennyi smink elég?
Alapozó -elfedje a patikat
Púder- fixálja az alapozót
Spirál
Néha tus meg rúzs.
Igen, még mindig te vagy a gyerekes, hadd idézzem fel az első válaszod gyöngyszemeit:
"FÚÚÚÚÚÚJ, hülye kis p*csa vagy!!!!!!"
"majd felnőtt korodba olyan lszel a sminktől mint egy nyanya, a szüzességről ne is beszéljünk.... "
"én egy grammot se teszek mégis szép vagyok HAHAHA"
Első, fújolni a másikat az óvodában szokták. A hülye p*csázás a másik szemébe harmadikban volt elterjedt, azt harmadik nekifutásra se értettem meg, mi köze van a kérdező szüzességének a sminkeléshez. 16 vagyok, a szüzességem még tökéletesen ép (akkor se tartanám kevesebbre magam, ha nem lenne az, egy bőrdarabról beszélünk, a lényeg az a döntés, hogy megbízol valakiben, stb stb.) de én azt vettem le, hogy a te értékrended szerint én a tussal kihúzott szememmel, alapozott, púderezett arcommal, hosszú szempilláimmal és hosszú, saját körmömmel egy utcalány vagyok.
Nem veszekedi szeretnék, de néha jobb nem kommentelni egy kérdéshez.
Én akkor szoktam szempillaspirált, ha megyek valahová pl. város v van valai esemény, és szájfényt is. Amúgy suliba v így alapból semmit és csak lobello. Nekem ez sok, amit használsz, nekem nincsenek patik a fejemen mondjuk...
A szempillámra sem kéne semmi, mert hosszú és sötét...de azért teszek. De ez picit sok ha folyton használod..
Ne sminkeld magad mert az csak eltömíti a pólusaidat! :D
De ha nagyon akarsz akkor egy kis korrektor elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!