Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 13 évesen ennyi smink elég?

13 évesen ennyi smink elég?

Figyelt kérdés

Alapozó -elfedje a patikat

Púder- fixálja az alapozót

Spirál

Néha tus meg rúzs.

2014. jan. 12. 14:29
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Igen, még mindig te vagy a gyerekes, hadd idézzem fel az első válaszod gyöngyszemeit:

"FÚÚÚÚÚÚJ, hülye kis p*csa vagy!!!!!!"

"majd felnőtt korodba olyan lszel a sminktől mint egy nyanya, a szüzességről ne is beszéljünk.... "

"én egy grammot se teszek mégis szép vagyok HAHAHA"

Első, fújolni a másikat az óvodában szokták. A hülye p*csázás a másik szemébe harmadikban volt elterjedt, azt harmadik nekifutásra se értettem meg, mi köze van a kérdező szüzességének a sminkeléshez. 16 vagyok, a szüzességem még tökéletesen ép (akkor se tartanám kevesebbre magam, ha nem lenne az, egy bőrdarabról beszélünk, a lényeg az a döntés, hogy megbízol valakiben, stb stb.) de én azt vettem le, hogy a te értékrended szerint én a tussal kihúzott szememmel, alapozott, púderezett arcommal, hosszú szempilláimmal és hosszú, saját körmömmel egy utcalány vagyok.

Nem veszekedi szeretnék, de néha jobb nem kommentelni egy kérdéshez.

2014. jan. 15. 14:09
 22/28 anonim ***** válasza:
én gyerekes vagyok és boldog úgyhogy le vagytok sz*rva :ppp
2014. jan. 16. 14:43
 23/28 anonim válasza:
ha nem akarsz tettceni senkinek minek pocsékolod ha mész valahova ahól helyes pasik vannak akkor de rúzs hejett inkább szájfény
2014. jan. 19. 17:18
 24/28 anonim ***** válasza:
Te meg írj helyesen utolsó
2014. jan. 19. 17:48
 25/28 anonim ***** válasza:

Én akkor szoktam szempillaspirált, ha megyek valahová pl. város v van valai esemény, és szájfényt is. Amúgy suliba v így alapból semmit és csak lobello. Nekem ez sok, amit használsz, nekem nincsenek patik a fejemen mondjuk...

A szempillámra sem kéne semmi, mert hosszú és sötét...de azért teszek. De ez picit sok ha folyton használod..

2014. jan. 20. 22:22
 26/28 anonim ***** válasza:
Szerintem elég lenne a szempillaspirál meg szájfény :) Mi is ilyesmi korunkban kezdtük el ilyen téren a "szárnypróbálgatásainkat", igaz, ez kb 10 éve volt (jajjj, leírni is fájt...). Nagy ritkán felkerült egy kis szemceruza is, de utólag visszanézve borzalmasan bénák voltunk :D
2014. jan. 25. 01:23
 27/28 anonim ***** válasza:
MINDENKITŐL BOCSÁNATOT KÉREK, rossz kedvem vot aszt gondoltam jól beszólok valakinek név nélkül, komolyan hülyeség volt, bocsi
2014. máj. 29. 16:57
 28/28 anonim válasza:

Ne sminkeld magad mert az csak eltömíti a pólusaidat! :D

De ha nagyon akarsz akkor egy kis korrektor elég.

2020. jan. 16. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!