13 évesen ennyi smink elég?
Alapozó -elfedje a patikat
Púder- fixálja az alapozót
Spirál
Néha tus meg rúzs.
Tyű 9-es, nem csodálom, hogy 39%-od van. Milyen jogon ítélsz meg akárkit is ennyiért? Lehet véleményed, de ez alapján nem a kérdezőt tartom hülyének, ha választani kell kettőtök közül. Ja, hogy te idősebb vagy és mégse használsz sminket? Gratulálok, de ez nem tesz se többé, se kevesebbé, mint valaki, aki jobban érzi magát egy kis sminkkel.
Na off vége :D 13 évesen lehet ez még sok, akkor én még max szemcerkát használtam, most kb annyit mint te. A patik elfedésére lehet elég lenne korrektor, ha csillog az arcod feldobhatsz még egy kis púdert (a Catrice átlátszójáról jókat mondanak, nem fed, csak mattosít), a spirál meg a többi szerintem tökre okés. Csak figyelj oda a bőrödre, a hidratálásra és a smink lemosására.
16/L
Szerintem csak spirált használj és egy ajakápolót, ajánlom a Labello-t!
Az alapozó meg a púder csak roncsolja az arcod. A tus és a rúzs nem neked való! Ezt mind jo indulatból mondom! :) 15/L
jólvan már nem úgy gondoltam, ne oltsatok szét ennyire ,csak megdöbbentett hogy úgy kérdezte hogy elég-e, mintha kevés lenne, de biztos szép vagy alapból is és a kislányokon szeintem vicces a nagyon sok smink és ez elég soknak tűnt
úgyhogy bocsika, sokk alatt voltam ,de visszavonnám az előzőt ha lehetne :)
9/15 a válaszaid alapján te is ugyanolyan 'kislány' vagy, vagy még gyerekesebb is.:)
egyébként kérdező, ha jól érzed így magad, akkor szerintem oké:)
kislányokon :DD mondja ezt úgy, hogy nagyon durva 1 évvel idősebb.
Különben szerintem elég sok ennyi egy 13 évesnek, de ki vagyok én, hogy más életébe beleszóljak?
Örömet okoz, h itt oltogat a sok drága okos ki a fene tudja hányéves, magát nagyon okosnak érző. Most éppen az ereimet vágom miattatok :p amúgy meg magamat se találom "nagylánynak", de jól öltozök meg megcsinalom a hajamat és nem öregítem magamat a sminkkel, ráérek
röhogök rajtatok még most is és bmeg még én vok a gyerekes
mondjuk a viták miatt erdemes egyáltalán feljönni gykra :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!