Szerintetek nagyon ki fogok lógni a sorból ha nem megyek el sminkeshez szalagavatóra?
őszintén szólva nem is szeretnék túl bonyolult sminket(magamnak meg csinálni sem tudnám), csak egy kis szempillaspirál, max szemceruza vagy még az sem.
a bőröm egész tisztának mondható, így gondoltam elég lenne egy kis színezett hidratűló+ púder max pirosító hozzá. az alapozókat illetően sajnos nincsenek jó tapasztalataim,így nem reme be vállalni,korábban is hiába vettem jó minőségüt és dolgoztam el egyenletesen ,mégis átfénylett és csúnyább lett az összhatás mint amilyen előtte volt.
Nem-nem!
Áh, végre, egy csaj! Fény az alagút végén, aki nem akar maszkot vakolni magának!
Dehogy fogsz kilógni:)
A gombtűzömre én is magamnak csináltam a sminket:) Meg egy barátnőm segített.
Utólag én megbántam, hogy sminkeshez mentem. Vakolat szintű festéket kaptam az arcomra. Sokan voltak, akik nem mentek el... de ők nem tudták jól kifesteni magukat (leizzadták).
Azóta már megtanultam balettelőadásokon, hogyan fessem magam tartósan, mert ott is izzad az ember.
A szemedet feltétlen alapozd le mert elkenődhet a festék. Én erre az essence habállagú alapozóját használom és tökéletesen tart, utána bármit magamra festhetek :) (csak a szememen használom, alapozónak nem jó).
A sminkhez javaslom, hogy azért valamennyire törekedj a szem kiemelésére, ha nem színes festéssel, akkor legalább egy erősebb tusvonallal. Illetve valamennyire színezd az ajkaid. Nem kell pirosra, csak emeld ki.
Ezeket azért írom, mert amennyi festést te leírtál hétköznapokra valóban jó. Viszont tapasztaltam, hogy színpadra (a szalagavató is szinte egy színpadi előadás) muszáj kiemelni kicsit a szemet és a szájat, különben olyan lesz az ember feje távolról vagy felvételről mintha beteg lenne.
Félreértés ne essék én nem nehéz erős sminkre gondolok, csak kiemelésre, amit megkíván a távolság, ha egyszer úgy gondolod, hogy fested magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!