Szalagavatóra haj, smink tippek?!
szőkehaj, kékszem:)
Lehetőleg leengedett haj.:D
Ha nagy felhajtás nem is kell...ha táncolsz a leengedett haj szerintem zavarna, érdemesebb egy egyszerű konty/félkonty frizurát összedobni egy fodrásznál ami kitart az este (gondolom utána lesz valamiféle 'afterparty' jó ha ott sem esik szét)
pl:
1) [link]
2) [link]
3) [link]
4) [link]
5)
Smink: nekem kék szem+szőke hajhoz:
- arany-barna átmenetes 'füstös' szemfestés(kék szemhez még: barnászöld, sötétlila,); szemceruzát nem javaslom, mindig elkenődik, és a pandabébi-arc 15 év felett már kevésbé cuki; szempillaspirál (enyhén, póklábakat neee :) )
- egyszerűbb barackos/meleg barnásrózsaszín rúzs ami tetszik.(jobb ha magaddal viszed, mert tuti le fog kopni)
- Arcra érdemes primert használni, hogy tartós legyen, majd: egy kis bb krém, korrektor a szem alá, hogy ne legyen karikás a millióésegy fényképen, púder, hogy ne legyen az arcod spotlámpa, esetleg pirosító, de úgy is kipirulsz majd.
nekem úgy volt a szalagavatómon a hajam, hogy össze volt fogva jobb oldara és be vol göndörítve.és olyan latinos volt
sminkbe pedig ne a hétköznapi sminked legyen, de ne is legyen hupikék szemhéjad :D szépen izlésesen :)
nekem a sminkem úgy nézett ki, hogy ilyen átmenetes volt fekete fehér és tusvonalam volt még.és vörös rúzs volt rajtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!