Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szalagavatóra haj, smink tippek?!

Izééé. kérdése:

Szalagavatóra haj, smink tippek?!

Figyelt kérdés

szőkehaj, kékszem:)

Lehetőleg leengedett haj.:D

2013. nov. 12. 19:06
 1/4 RamoneGirl válasza:
Szerintem nemkell nagy felhajtás, sokkal ssebb leszel ha van egy egyszerű ruhád ami jól áll , minimális smink (alapozó, fekete szemcerka, spirál esetleg egy kis szájfény) , a hajad meg ha illik az arcformádhoz
2013. nov. 12. 19:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha nagy felhajtás nem is kell...ha táncolsz a leengedett haj szerintem zavarna, érdemesebb egy egyszerű konty/félkonty frizurát összedobni egy fodrásznál ami kitart az este (gondolom utána lesz valamiféle 'afterparty' jó ha ott sem esik szét)

pl:

1) [link]

2) [link]

3) [link]

4) [link]

5)

Smink: nekem kék szem+szőke hajhoz:

- arany-barna átmenetes 'füstös' szemfestés(kék szemhez még: barnászöld, sötétlila,); szemceruzát nem javaslom, mindig elkenődik, és a pandabébi-arc 15 év felett már kevésbé cuki; szempillaspirál (enyhén, póklábakat neee :) )

- egyszerűbb barackos/meleg barnásrózsaszín rúzs ami tetszik.(jobb ha magaddal viszed, mert tuti le fog kopni)

- Arcra érdemes primert használni, hogy tartós legyen, majd: egy kis bb krém, korrektor a szem alá, hogy ne legyen karikás a millióésegy fényképen, púder, hogy ne legyen az arcod spotlámpa, esetleg pirosító, de úgy is kipirulsz majd.

2013. nov. 12. 21:52
 3/4 anonim ***** válasza:

nekem úgy volt a szalagavatómon a hajam, hogy össze volt fogva jobb oldara és be vol göndörítve.és olyan latinos volt

sminkbe pedig ne a hétköznapi sminked legyen, de ne is legyen hupikék szemhéjad :D szépen izlésesen :)

nekem a sminkem úgy nézett ki, hogy ilyen átmenetes volt fekete fehér és tusvonalam volt még.és vörös rúzs volt rajtam.

2013. nov. 13. 16:40
 4/4 A kérdező kommentje:
juuj köszönöm szépen!:Digyekszem megfogadni!:D:)
2013. nov. 18. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!