Milyen sminkem legyen a szalagavatóra?
Barna a szemem, a hajam pedig sötétszőke (szőkésbarna). A hajam be lesz sütve és egy kicsit eltűzve. A báli ruhám fekete csipkedíszítéses lesz, amihez barna öv van.
A hétköznapokban nem sminkelek túlságosan, bár szinte mindenféle sminktermékem van. Amiket szeretek használni a természetesebb árnyalatú szemhéjpúderek vékony tusvonallal kombinálva. Szemhéjpúderek közül általában bézst, barackos és barnás árnyalatokat használok.
Mivel a mindennapokban a szolid sminkre törekszem, nem vagyok hozzászokva az erősebb sminkekhez.
Amire még gondolnom kell, hogy a színház- és bálteremben eléggé meleg lesz, a színpadon szintén, ráadásul a reflektorok miatt még melegebbnek tűnik. Tehát mindenképpen tartós smink kell. :)
Nem szeretnék túl erős, sötét sminket, de mégis legyen kicsit másabb, mint a hétköznapokban.
Milyen sminket ajánlotok?
ezen az oldalon, a második kép.
Szerintem ennél nincs szebb szalagavatóra. Nagyon egyszerű elkészíteni is. Illik mindenhez. Sok sikert. :) egy kozmetikus:)
Köszönöm, ez tényleg nagyon szép smink! :)
Nagyon tetszik!
Annyit kérdeznék, hogy a világosabb árnyalat ugye kicsit mintha ezüstös-szürkés lenne, ezt helyettesíthetem aranyos árnyalatú szemhéjpúderrel? Egyébként van szürkés is, de szerintem az nem áll olyan jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!