Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy lehet ilyen ostoba a...

Hogy lehet ilyen ostoba a barátnőm?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőm elkezdte sminkelni magát amivel nincs is semmi baj mert néha én is szoktam.14 éves és nagyon nagyra van vele hogy az ő fején már van egy tonna vakolat.Csaj az a legnagyobb problèma hogy egy árva pattanása sincs.De komolyan még bőrhibája sincs.Ennek ellenére vastagon keni magára az alapozót a korrektort és a púdert.És úgy szokott nyavalyogni mint egy rossz sarki.Múltkor ezt mondta:,,Nehogy hozzámérj a vizes kezeddel mert leszedi az alapozó át és akkor megütlek.Ma meg azt mondta hogy:,,Ma még egyszer tükör elé kell állnom mert elkenődött a sminkem.''

Meg ilyen oltári nagy baromságokat szokott beszélni.Ja meg folyton az osztálytükör előtt sminkeli meg illegeti magát,közbe nem veszi észre hogy írtó röhelyes amit művel!!!!:/

2014. jan. 7. 15:21
 1/8 anonim ***** válasza:
67%
Te se vagy jobb! Ide jössz, ahelyett, hogy neki mondanád! Ugyanúgy feltűnési viszketegségre utal a TE viselkedésed, mint az övé.
2014. jan. 7. 15:24
 2/8 A kérdező kommentje:
Hééj!!Kössz ez jól esett :3Amugy nem viszket semmim csupán elkeserítő a viselkedése és tudni szeretném más hogyan vélekedik erről.!!!!:(
2014. jan. 7. 15:27
 3/8 anonim ***** válasza:
68%
Bocs,de te ezek után amit itt leírtál róla,még a barátnődnek nevezed?! Én arról szoktam ilyet mondani akit utálok...Meg most bocs,de téged miért zavar ha ő sminkel?Nem te leszel ráncos 5 év múlva...És tudtommal nem vagy az anyja se...:P
2014. jan. 7. 15:28
 4/8 anonim ***** válasza:
68%
de gáz, ez tényleg durva, és én elhiszem hogy nem neki mondtad először, hisz nem akarod megbántani, ahogy elmondod neki, hogy gáz. De szerintem szólnod kéne neki, vagy dicsérd meg ha nincs rajta alapozó hogy milyen szép bőre van, még alapozó sem kell rá. Hogy fogja valahogy az adást, de ne is bántsd meg. Ja mondjuk elég gázosak mindig ezek a dolgok, hogy hogy mondjunk el valamit ami zavaró, de ne bántsuk meg a másikat.
2014. jan. 7. 15:29
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.!Csak az zavar hogy több száz réteg kencét tesz magára fölöslegesen!Mert nagyon szép bőre van egyenletes sima és csak ott piros ahol kell! és a viselkedése id nagyon bánt.:(
2014. jan. 7. 15:42
 6/8 anonim ***** válasza:
21%
Én az olyan felnőtt nőknél sem értem meg az alapozó használatát, akiknek semmi bőrhibájuk nincs és még nem is ráncosodnak. Bár az utóbbit nem is lehet eltakarni alapozóval, sőt még jobban kiemeli, amikor ott redőzik a kence. Van egy ismerősöm, aki tök szép nő (volt) sosem vettem észre rajta az az alapozót, csak mondta, hogy mindig használ. Nem értettem miért. Sok év után összefutottam vele az utcán és úgy nézett ki mint egy vén szatyor, de akkor már látszott rajta a vakolat, biztos még többre lett szüksége. Ez egy rossz szokássá válik, egy idő után úgy érzi az ember, hogy anélkül ki sem léphet az utcára és a bőr megsínyli, hogy soha nem jut levegőhöz.
2014. jan. 7. 15:47
 7/8 anonim válasza:
57%

"Amugy nem viszket semmim"

XDDD

2014. jan. 7. 15:50
 8/8 anonim ***** válasza:
52%
Nyugi, csak kicsit játssza a nagylányt. Nem kell vele foglalkozni, és abbahagyja.
2014. jan. 7. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!