Hogyan lehetek népszerű? (Tudom, sok ugyanilyen ostoba kérdés van már fent az oldalon, de ez nem olyan mint a többi! )
Nos, mielőtt elkezdenétek oltogatni, hogy miért akarok "menő" lenni, meg hogy nem éri meg. Nekem megéri, higgyétek el :) Semmi másra nem vágyok jobban pillanatnyilag.
És köszi szépen, de azokból a válaszokból sem kérek, hogy szopjak le minden menő pasit a suliban, meg feküdjek le a fél világgal. Nem ilyen népszerűségre gondoltam. Azt szeretném, hogy mikor végigsétálok a folyosón, akkor utánam forduljanak, és hasonlókat gondolnának mit pl.: "Azta ez a csaj tökéletes. Szeretnék én is ilyen lenni..."
Kedves szeretnék lenni továbbra is mindenkivel, de ugyanakkor arra vágyom, hogy tiszteljenek.
Nem úgy akarok népszerű lenni, hogy a "menő, bulizós, pasizós csajszik" kasztjába tartozzak, hanem jóban akarok lenni a suliban mindenkivel. A menőktől kezdve a lúzerekig. Mert hiszem, hogy minden ember értékes :) És nem akarok senkit sem bántani... És azt sem akarom, hogy más bántsa őket...
Légyszi segítsetek, hogy ezeket hogyan tudnám elérni!
Továbbá örülnék öltözködési tanácsoknak is. Nektek milyen az az öltözék, ami (egy sima iskolai napra) a legtökéletesebb? :)
Azt akarom, hogy tetszek mindenkinek, hogy utánam forduljanak. De nem akarok nagyképűnek se tűnni. Csupán bölcsnek és kedvesnek. Nem szeretnék okokat adni arra, hogy pletykáljanak rólam...
Ja igen, főként idősebbek véleményét várom!
Előre is köszönöm nektek. :)
13/L (most megyek majd gimibe, ezért lenne fontos a dolog)
Szerintem túl sok amcsi filmet nézel. Ilyen ember nincs. Ha valaki mindenkivel kedves, aranyos, akkor csak egy kotnyeles liba leszel. Ha tényleg kedves is tudsz lenni, megjátszod, akkor is a fél suli rühellni fog, mert nyálas meg fujj. Ha csinos vagy és mindenkivel jóban vagy, akkor a pasikkal tuti lefeküdtél, a csajok meg úgyis kibeszélnek a hátad mögött. Ha nem vagy a bulizós kasztban, nem iszod magad le minden héten leglaább kétszer, akkor nem ismersz meg mindenkit és amúgy is csak egy lúzer leszel. Szóval erre a részre: szép álmokat. Légy önmagad, akinek tetszik, tetszik, akinek nem, annak nem. Amúgy is azt írtad, hogy ez a legnagyobb álmod PILLANATNYILAG.
Öltözködés? Hát amúgy soha nem ismertem kiegyensúlyozott és normális csajt, aki bárki után megfordult volna hogy húúú ilyen akarok lenni. Ezt csak önbizalomhiányos, furkálódós, gonosz, irigy libák őszintébb pillanataiban. :/ Suliba jó a farmer-póló-egyszerű és kényelmes cupő kombó. Legyen nálad pulcsi és esernyő. A te korodban még sminkelni se kell. Vasalt haj nálam sztornó. Pont úgy néz ki minden második csaj aki nagyon túlöltözik, és emmiatt még csak a nevüket se tudtam megjegyezni.
Szóval inkább légy szerény és megelégedett... Mert ez egy komplikált és eléggé paradox álom. :D
Lehet, hogy komplikált, de jó lenne :)
Nem úgy gondoltam azt a kedvességet, hogy nyálas legyek meg ilyesmik... Csak hogy ne cseszegessek, beszéljek ki senkit, mindig mosolyogjak, és ne beszéljek lenézően :)
Azért szeretnék ilyen lenni, mert az eddigi életem... hát... nem volt éppen tökéletes =/
És olyan amilyen eddig voltam, véletlenül se szeretnék lenni... Ezért is megyek el innen messzire, ahol senki sem ismer, hogy új életet kezdhessek. El akarok felejteni minden hibát, rossz döntést, szomorú pillanatot. De ha itt maradok, ez sohasem fog sikerülni, és nem lehetek igazán boldog...
13 éves vagyok. Ez még nem késő ahhoz, hogy változzak. Szóval ezért kellennek tanácsok, mert szeretnék tökéletes életet, amiben eddig sajna kicsiny részem sem volt...
Sok igazi barátot szeretnék, és senkivel sem akarok rosszban lenni. Itt már elcsesztem, de ott Debrecenben még előttem áll minden :)
Nem azt mondom, hogy soha nem megyek bulizni. De nem olyan bulikba megyek majd mint eddig, csupán normálisan szórakozni.
Tehát azért kellenek a tanácsok, hogy végre az lehessek aki lenni szeretnék :)
Az hogy tökéletes vagy-e vagy sem, a te fejedben dől el, hiszen mindenkinek úgysem tudsz megfelelni akármit teszel, akárhogy viselkedsz... Lehet mindenki azt gondolja hogy milyen kedves és segítőkész vagy, de hidd el, találnak más hibát majd ami miatt néhányan nem fognak kedvelni.
Viselkedj úgy ahogy neked tetszik, csak gondolj a következményekre, mert minden amit teszel hozzájárul ahhoz hogy ki lesz belőled később. És szerintem nem az számít ki vagy 13-18 évesen a gimiben, hanem hogy ki leszel utána, az igazi világban.
Mondhatnám a saját példámat, nem vagyok az a bulizós (szoktam járni havi egyszer), barátaimból kevés van, nem sokan ismernek, mégis tökéletes életem van, azt csinálom amit szeretek, nincsenek problémáim, nem szoktam idegeskedni... szvsz nem attól lesz valaki tökéletes hogy mindenki imádja... Egy csomó népszerű lány igazából egy csődtömeg.
De nem értitek. Eddig úgy voltam menő, ahogy nem akartam soha. És nem is akarok. Az egész eddigi életem hazugság, a körülöttem lévő emberek kétszínűek, és néha a legrosszabb eszközökhöz folyamodunk hogy ne legyen ez az egész olyan elviselhetetlen... Igaza van az egyik válaszadónak, a legtöbb népszerű ember tényleg egy csődtömeg. Én is az vagyok... És nem vagyok büszke arra, hogy "menő vagyok". Mert más szemében lehet hogy példakép vagyok, de ha tudnák hogy mennyire nem jó ilyennek lenni... El se tudják képzelni! És igen, gonosz vagyok... Az elején még minden azért ment, hogy szórakozzunk, de mostanra már eldurvult az egész... És itt már nem lehet változtatni. De majd ott, Debrecenben, más ember leszek. :)
Igaz, hogy aki nagyon akar, az talál bennem hibát, de jobb ha ez a "hibakeresés" nem megy nekik olyan könnyen. Nekem elég az, ha én meg vagyok elégedve az életemmel. :) De ez csak akkor valósulhat meg, ha érzem hogy szeretnek, hogy tartozok valahová, hogy vannak emberek akiknek tényleg fontos vagyok... :)
És azért kérek tőletek segítséget, mert már kezdem egészen elfelejteni, hogy hogy is kell kedvesnek és önzetlennek lenni... Hogy viselkedjek? Mit csináljak?
És még valami: nálatok kik milyenek azok a lányok a suliban, akikre hasonlítani akartok/tisztelitek őket? (már ha vannak ilyenek...)
Sokat segítenétek nagyon! :)
UI.: az öltözködési kérdés még mindig áll ;)
Hát nem tudom a külső mennyit számít, eddig a magabiztosságot mondta mindenki :)
De ha szerinted fontos, akkor:
170 cm.
50 kg.
combközépig érő sötétbarna haj (és eredeti ;)) + félfufru
az arcbőrt azt hogy érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!