Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan lehetek népszerű?...

Hogyan lehetek népszerű? (Tudom, sok ugyanilyen ostoba kérdés van már fent az oldalon, de ez nem olyan mint a többi! )

Figyelt kérdés

Nos, mielőtt elkezdenétek oltogatni, hogy miért akarok "menő" lenni, meg hogy nem éri meg. Nekem megéri, higgyétek el :) Semmi másra nem vágyok jobban pillanatnyilag.

És köszi szépen, de azokból a válaszokból sem kérek, hogy szopjak le minden menő pasit a suliban, meg feküdjek le a fél világgal. Nem ilyen népszerűségre gondoltam. Azt szeretném, hogy mikor végigsétálok a folyosón, akkor utánam forduljanak, és hasonlókat gondolnának mit pl.: "Azta ez a csaj tökéletes. Szeretnék én is ilyen lenni..."

Kedves szeretnék lenni továbbra is mindenkivel, de ugyanakkor arra vágyom, hogy tiszteljenek.

Nem úgy akarok népszerű lenni, hogy a "menő, bulizós, pasizós csajszik" kasztjába tartozzak, hanem jóban akarok lenni a suliban mindenkivel. A menőktől kezdve a lúzerekig. Mert hiszem, hogy minden ember értékes :) És nem akarok senkit sem bántani... És azt sem akarom, hogy más bántsa őket...

Légyszi segítsetek, hogy ezeket hogyan tudnám elérni!

Továbbá örülnék öltözködési tanácsoknak is. Nektek milyen az az öltözék, ami (egy sima iskolai napra) a legtökéletesebb? :)

Azt akarom, hogy tetszek mindenkinek, hogy utánam forduljanak. De nem akarok nagyképűnek se tűnni. Csupán bölcsnek és kedvesnek. Nem szeretnék okokat adni arra, hogy pletykáljanak rólam...

Ja igen, főként idősebbek véleményét várom!

Előre is köszönöm nektek. :)

13/L (most megyek majd gimibe, ezért lenne fontos a dolog)

2010. nov. 29. 09:03
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
hát akkor ezek szerint tökéletes :) xd
2010. nov. 29. 11:14
 12/27 anonim ***** válasza:

Combközépig érő haj szerintem nagyon hosszú.Elég lenne,ha épp,hogy a popsidig érne.Az alakod tuti jó.Milyen vastag a szád?

Csináltass valami hasonló szemöldököt,de ne vékonyabbat [link]

Parfüm:valami édeskés mondjuk szinte bármelyik escada vagy pedig SJP legújabb parfümje.

Köröm:mindig szépen reszelt,de ne mű ha nem vagy elég ügyes és sok pénzetek van irány a manikűrös.

Smink:amit linkeltem kép azon a lánynak nagyon szép a szemsminkje,ehhez valamilyen halvány pirosító [link] oda helyezd,ahol a lánynak a képen.És egy jó szempillaspirál,bármilyen rózsaszín árnylatú szájfény.

Öltözködés:Szerezz be egy barna bőr vagy műbőrdzsekit,egy poncsót,egy teveszőrszínű hosszú télikabátot.Legyen egy fekete blézered.Magassarkú az alap.Az nem baj,ha 170cm vagy én 168 és ugyanúgy hordok 15cm-es sarkú cipőket is.De kell egy ugg stílusú csizma is.Minimum egy drága táska,mondjuk Guess.Most hirtelen ennyi jutott az eszembe,de majd még írok.:)

2010. nov. 29. 11:23
 13/27 A kérdező kommentje:

Áhh de köszike! :)

Tényleg segítettél :)

Amúgy szerintem nem túl hosszú a hajam, pont tökéletes. Az egyetlen dolog amit nagyon imádok magamon :D

A szemöldököm az pont ugyanolyan, mint amit linkeltél (:

A ruhatippeket meg köszike :) Bőrdzsekit (igaz, fekete) és ugg stílusú csizmát már szereztem be, és magassarkúkból is van elég. Bár én inkább maradok a 10 centi körülieknél, mert annyira nagyon nem akarok magas se lenni :)

Még abban kéne segítség, hogy majd ősszel, mikor kezdődik a gimi, akkor milyen ruhákat hordjak..? Olyan kéne, ami egyedi, de mégis divatos és csinos :D

2010. nov. 29. 11:49
 14/27 anonim ***** válasza:

A combközépig érő haj, már túlzás. Nekem mindig csubakka jut eszembe, mikor meglátok egy ilyen hosszú hajú csajt:S Szerintem is elég lenne a fenékig érő.

25L

2010. nov. 29. 13:36
 15/27 anonim ***** válasza:

Azt a qva :O combközépig ér a hajad O.o Töltenél fel egy képet róla a kedvemért :D Biztos nagyon szép lehet :) le ne vágasd, inkább szépen kösd össze, vagy valami egyszerű frizurát csinált és különleges alkalmakkor pedig engedd ki hogy mindenkinek leessen az álla ;)

A kérdésedre válaszolva:

Ilyen ember nem igazán létezik :S Amit tehetsz az az, hogy megpróbálsz mindenkivel jóban lenni, mindenkivel közös témákról beszélgetni nem untatni a többieket és főként nem nyafogni mindenen :)

2010. nov. 29. 17:14
 16/27 anonim ***** válasza:

Mindenkinek megfelelni nem lehet.

És öltözz úgy, ahogy kényelmesen ézred magad. Ha a 15 centis magassarkúban érzed magad tökéletesen, hát hordd azt. Ne mások mondják meg, mit vegyél föl, mert ha nem érzed benne jól magad, elveszett leszel, nem magabiztos így pont az ellenkező hatást éred el. Szóval ne ragaszkodj semmi külső recepthez, mert pl a fent leírt ruhatár (a blézer, drága holmik, 15 cm magassarkú) belőlem pont ellenézrést, visszatetszést vált ki. Ettől függetlenül barátkoznék vele, mert ki tudja.

Ja, és nem az első benyomás alapján fognak megítélni, ez nagyon fontos. A véleményük még változik a gimnázium alatt. Szóval ne hangsúlyozd minden áron, hangosan, hogy "én k..va jó fej vagyok ám!" mert ez pont az ellenkezőját fogja kiváltani. Türelem, tettek és semmi önreklám. És ha rendes csaj vagy, akkor annak is fognak tartani. És ne félj, ha most nem a menő kasztba kerülsz. Onnan percek alatt kikerül mindenki. Csak légy nyitott, toleráns, de ne hagyd, hogy kihasználjanak, csak mert jófej vagy!

Az öltözködéshez még annyi, hogy az a legjobb, ha saját stílusod van. De elég fiatal vagy még ahhoz, hogy kétségbeess, ha nincs.

És ha szereted, le ne vágasd a hajad, csak mert pár kommentes szerint hosszú!

2010. nov. 29. 17:48
 17/27 A kérdező kommentje:

Neeem, eszembe sem jutott, hogy levágassam a hajam :)

Nekem így tökéletes :)[Ł]Majd akkor valamikor lehet linkelek képet neked :) jah és igen: egyáltalán nem csubakkás a hajam xD

A tippeket amúgy nagyon köszönöm nektek :)

De egy valamiben nem teljesen értek egyet: az első benyomás ugyanis nagyon fontos és meghatározó. Ezért akarok az első napon (a békatáborban) "tökéletes" lenni. Mert nem szeretnék senkivel sem rosszban lenni :) Annak örülnék, ha mindenkinek szimpatikus lennék :)

Tudom, hogy elég lehetetlen dolog, de próbálkozni lehet... :)

Szóval még egy kérdés: ti első benyomás alapján milyen viselkedésű/kinézetű embereket tartotok szimpatikusnak?

2010. nov. 29. 18:32
 18/27 anonim ***** válasza:

17:48-as vagyok.

Jó, igaz hogy fontos az első benyomás, úgy értettem, hogy nem marad minden úgy, ahogy az első benyomáskor kialakul. Magamból kiindulva az első benyomás mindig hibás, mindig az ellenkezője annak, mint amilyen valóban az ember.

A békatábor nem tudom, milyen, de ha olyan, mint az egyetemi gólyatábor, akkor ne izgasd magad, senki se fog emlékezni semmire az egészből :-D csak vicceltem.

Hogy a második kérdésedre válaszoljak: Azokat az embereket szeretem, akik első benyomásra is harmonikusak, úgy viselkednek, mint amilyennek mutatják magukat. Ez elég tág fogalom, tudom. De nem lehet egy konkrét receptet leírni. Mert pl. én azokhoz megyek oda, akik látom, hogy egyedül vannak. Egy barátnőm viszont azokkal beszélget, barátkozik, akik leülnek az asztalához- vagyis bárkivel.

No, eszembe jutott egy jótanács: nem voltam még békatáborban, nem tudom, mi vagy ott, de ha a ott találkozol először az osztálytársaiddal, légy nyitott, biztos vannak csapatjátékok, vegyél részt bennük bátran, vodáman, és nyugi, ők se ismerik egymást, se téged, biztos lesz egy társaság, ahova csapódsz. Szerintem te kedves lány vagy, tehát ha nem pózolsz és magadat adod, nem lesz semmi gond. Tiszta lap, ők is ugyanúgy be lesznek gazolva a helyzettől, mint te.

2010. nov. 29. 20:24
 19/27 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom... a probléma az, hogy az osztálynak minimum a fele debreceniekből áll... én meg innen a világvégéről kerülök majd be a nagyváros éltbe úgy, hogy senkit sem ismerek... De majd csak lesz valahogy :)

És hálás vagyok nagyon az eddigi válaszokért is :)

2010. nov. 29. 20:28
 20/27 anonim ***** válasza:

Csak természetesen, és ne görcsölj rá semmire.

17:48-as voltam.

2010. nov. 29. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!