Hogyan lehetek népszerű? (Tudom, sok ugyanilyen ostoba kérdés van már fent az oldalon, de ez nem olyan mint a többi! )
Nos, mielőtt elkezdenétek oltogatni, hogy miért akarok "menő" lenni, meg hogy nem éri meg. Nekem megéri, higgyétek el :) Semmi másra nem vágyok jobban pillanatnyilag.
És köszi szépen, de azokból a válaszokból sem kérek, hogy szopjak le minden menő pasit a suliban, meg feküdjek le a fél világgal. Nem ilyen népszerűségre gondoltam. Azt szeretném, hogy mikor végigsétálok a folyosón, akkor utánam forduljanak, és hasonlókat gondolnának mit pl.: "Azta ez a csaj tökéletes. Szeretnék én is ilyen lenni..."
Kedves szeretnék lenni továbbra is mindenkivel, de ugyanakkor arra vágyom, hogy tiszteljenek.
Nem úgy akarok népszerű lenni, hogy a "menő, bulizós, pasizós csajszik" kasztjába tartozzak, hanem jóban akarok lenni a suliban mindenkivel. A menőktől kezdve a lúzerekig. Mert hiszem, hogy minden ember értékes :) És nem akarok senkit sem bántani... És azt sem akarom, hogy más bántsa őket...
Légyszi segítsetek, hogy ezeket hogyan tudnám elérni!
Továbbá örülnék öltözködési tanácsoknak is. Nektek milyen az az öltözék, ami (egy sima iskolai napra) a legtökéletesebb? :)
Azt akarom, hogy tetszek mindenkinek, hogy utánam forduljanak. De nem akarok nagyképűnek se tűnni. Csupán bölcsnek és kedvesnek. Nem szeretnék okokat adni arra, hogy pletykáljanak rólam...
Ja igen, főként idősebbek véleményét várom!
Előre is köszönöm nektek. :)
13/L (most megyek majd gimibe, ezért lenne fontos a dolog)
"Eddig úgy voltam menő, ahogy nem akartam soha. És nem is akarok. Az egész eddigi életem hazugság, a körülöttem lévő emberek kétszínűek, és néha a legrosszabb eszközökhöz folyamodunk hogy ne legyen ez az egész olyan elviselhetetlen... Igaza van az egyik válaszadónak, a legtöbb népszerű ember tényleg egy csődtömeg. Én is az vagyok... És nem vagyok büszke arra, hogy "menő vagyok". Mert más szemében lehet hogy példakép vagyok, de ha tudnák hogy mennyire nem jó ilyennek lenni... El se tudják képzelni!"
akkor miértis akarsz megint menő lenni??? ellentmondasz magadnak kislány:), de nem baj, majd felnőssz.
Hát azt a népszerűt (amilyen akarok lenni), úgy értem, hogy azt szeretném hogy szeressenek... Hogy felnézzenek rám, de ne hazugságok miatt. Hanem úgy igazából :)
Másik válaszolónak pedig: a hajammal nincs semmi gond, és nem ízléstelen. Mindenki akivel találkozok, azt mondja hogy gyönyörű hajam van :) Az egyetlen dolog amit szeretek magamon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!