Hány évesen érdemes sminkelni?
14 vagyok. Anyukám húsvétkor, karácsonykor, szülinapon megengedi a halványbarna(!) szemceruzát, de engedne spirált vagy szájfényt is, de az szerintem fölösleges. A spirál mindig belemegy a szemembe, a szájfény pedig nekem nem tetszik magamon ( ezzel nem azt mondom, hogy rossz!).
Az a legjobb, már előttem írták is, hogy valaki ennyi idősen barbie babának néz ki, vagy legalábbis mint egy 18 éves, és csodálkozik, hogy az alapozótól kijönnek a pattanásai... Imádom az ilyeneket. -.-"
De nyugodtan lehet, csak ne feltűnően, és ne sokat. Csak a természetes szépséget emeld ki.
Én 12 évesen nagyon ri
ritkán egykicsi szempillaspirált raktm fel, de azt tényleg ritkán.Most 13 éves vagyok, mindennap szempillaspirált használok, meg hogyha szükséges ( patik) akkor korrektort, meg tényleg nagyon ritkán bb krémet.Én nem örülök annak higy sminkelem.magamat. Ez elég furán hangozhat, de így van.Ha te anélkül is szépnek tartod magadat, akkor majd nnél később kezdd el. Nekem nagyon rövid szempilláim vannak, ezért nekem nagyon sokat segít a szempillaspirál. Nemkell szemsceruza, tus, alapozó, púder. Ha nagyon szeretnél sminkelni, tegyél fel egy kis szempillaspirált, más nem is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!