Nagy "cicás" szemeket hogyan kell sminkelni?
Figyelt kérdés
A szemem nagy és a külső sarka felfelé ível így cicás jellegű alakja van.(zöldes kék színű) Nagyok is és sajnos nem találtam neten olyan leírást, hogy hogyan kell az ilyen szemeket kisminkelni mivel mindenhol csak olyan van hogy hogyan kell NAGYOBBRA sminkelni. Ha feketével kihuzom fölül akkor talán még jo, de mégsem az igazi. Ha meg alul is kihuzom akkor kb. mint egy bányarém úgy néz ki. Barna szemceruzaval is probaltam de majdnem ugyanaz a hatas. Valaki tud segíteni?2014. jan. 4. 11:44
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
Ha felül kihúzod feketével az jó,csak alul ne,mert azzal csak "zsugorítod" a szemedet.Használj alulra inkább bőrszínű/fehér szemceruzát,azzal nagyítod a szemedet.Spirálozás előtt használj szempillagöndörítőt,szép ívesek lesznek a pilláid és a spirállal együtt sokkal nyíltabb lesz a tekinteted.Nem tudom használsz-e szemhéjtust,de azzal lehet szép cicás szemeket elérni (mint a vidiben).Kezdésnek mondjuk nem ajánlom a zseléset,inkább a filceset,ecseteset.
3/4 A kérdező kommentje:
Szerintem felre ertettetek de azert koszonom a tanacsokat. Szoval: nekem alapbol nagyok a szemeim es cicas jelleguek NEM nagyobb szemeket szeretnek. Hanem egyszeruen csak normalisan kisminkelni mert ufo szemeket nem akarok.
2014. jan. 4. 12:37
4/4 anonim válasza:
Feketével fölül, alul pedig max a felétől, le legyen végig kihúzva. Én legalábbis így szoktam. ( Nekem is elég nagyok a szemeim.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!