Mivel szúrjam át a fülem (porcos részen)? Speciális
eset.
Figyelt kérdés
Úgy szeretném ezt az egészet megcsinálni, ahogy eddig is csináltam... Csak az a 3 lyuk, amit magamnak csináltam, mind úgymond "húsba" ment, a fülcimpám környékére. Eddig egy vékonyabb, ezüst fülbevalóval csináltam meg, ezerszer lefertőtlenítve, és minden rendben volt. Most pedig a porcba szeretnék egy új lyukat, de félek, hogy a fülbevaló nem menne át rajta... Plusz jobban is fájna. Mondjuk nem vagyok egy anyámasszony katonája típus, a fájdalom nem zavar. Valakinek van ötlete? Eddig olvasgattam mindenfélét, zsákvarrótűtől kezdve biztosítótűig...
Nem értem azokat, akik itt sírnak mindig, hogy porcba tilos lőni.:D
Nekem (igaz, szalonban) lőtték, és semmi baja nem volt. Nem fájt (max égetett, de összvissz talán 2 napig, csak akkor éreztem, ha odafigyeltem rá), nem gyógyult túl sokáig (1-2 hét után már nyugodtan bírtam rajta feküdni), nem gennyedzett, semmi probléma nem volt vele sosem. Sőt, kevésbé fájt, mint amik a cimpába lettek lőve. Nem figyeltem rá oda különösebben, talán ha 2 napig kenegettem valamivel, és ennyi. Minden ismerősömnek lőtték, és az övékkel sincs semmi baj.
2014. jan. 5. 17:30
12/20 anonim válasza:
Sokat megy a vita a porcba lövés-szúrás között. Tény, hogy piercer porcba nem lövi, kozmtikus pisztollyal meg helixet nem igazán vállal el. A lényeg, hogy a lövés roncsolja a szöveteket. A cimpában ez nem olyan nagy bökkenő, de a helix már piercingnek minősül. Lehet, hogy ötből öt ismerős helixe lőve volt, és nem lett semmi bajuk, de nem hiába vitatkoznak róla, hogy ugyanolyan-e mint a szúrás, vagy baj lehet belőle.
2014. jan. 5. 18:35
13/20 A kérdező kommentje:
Hmm, most a reakciók alapján egyelőre lemondok a porcba szúrásról... De mindenkinek nagyon-nagyon köszi a választ, ha a jövőben kipróbálom a dolgot, figyelni fogok mindenre, amit elmondtatok! :)
2014. jan. 6. 15:07
14/20 anonim válasza:
11.-es: igen, neked szerencséd volt, hogy nem lett bajod a lövéstől, barátnőmnek viszont eltört a porc és már élete végéig egy csúnya pukli lesz ott a fülén..porcba nem lövetünk.
2014. jan. 6. 15:46
15/20 anonim válasza:
nekem is lőtték (az egyiket) , és azóta porckinövésem van, ezért javasoltam a szúrást :)
2014. jan. 7. 16:12
16/20 anonim válasza:
Nekem egyik barátnőm sima orvosi fülbevalóval szúrta át
2014. márc. 29. 09:12
17/20 anonim válasza:
Mindenki be van szarva a porcba szúrt fülbevalótól pedig nekem 6 lyuk van a fülemben és megmondom őszintén porcba fajt a legkevésbé ugyhogy nyugi ja es ugy hogy mellesleg egyik barátnőm szúrta es remegett a keze mire átment a fulbevalo de észre se vettem
2014. márc. 29. 09:14
18/20 anonim válasza:
Ti nem értitek, hogy az hogy nektek meg pár barátotoknak nem lett semmi baja, az nem azt jelenti, hogy másnak se és a kérdekőnek se lesz? Szakadok :D Ebben annyi a logika, mint abban, hogy "Ismerek valakit aki egy random idegennel feküdt össze óvszer nélkül és nem kapott HIV-et meg terhes se lett, én is ezt fogom csinálni!" Nem túl logikus, mi?
2014. márc. 29. 22:18
19/20 A kérdező kommentje:
Már átszúrtam a fülem és nem lett rossz :) Sőt, ha az ember nem bizsut tesz bele, hanem mondjuk orvosi fémet vagy aranyat, akkor szinte nem is fáj, csak az első nap... nekem legalább is így volt. :) Ja és én az orvosi fém fülbevalóval szúrtam (hegyes a vége) és szinte meg sem éreztem. Sok sikert mindenkinek, aki próbálkozik! ;)
2014. máj. 10. 01:33
20/20 Druxy96 válasza:
nekem is biztostűvel csinálták, de én nem magamnak
én magamnak biztos nem mertem volna, viszont aki szúrta ő magának szokta.. :)
szerintem nagyon sokat kérnek el a szalonokba egy lövésért/szúrásért! az én fülemnek nem lett semmi baja begyulladt, de az ha szalonba megyek is begyulladt volna, mert ugyan úgy fertőtlenítettük, érzéstelenítettük, mint ott csinálták volna.. kenőcs.. és elmúlt..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!