Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit tartotok a táskátokban?

Mit tartotok a táskátokban?

Figyelt kérdés
Én kulcscsomó, pénztárca, fésű, határidőnapló, iratok, mp4 lejátszó, szőlőzsír, tükör, hajgumi, kis nivea krém.
2013. dec. 26. 12:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Előre is közlöm, hogy srác vagyok és iskolába járok.Amik vannak nálam: A sulis cuccok, könyvek, tolttartó.Aztán van nálam egy füles, egy sörnyitó és egy kulcs, számológép, némi pénz.
2013. dec. 26. 18:53
 12/15 anonim ***** válasza:
pénztárca, kulcsok, kozmetikai táska (Labello, mini tusfürdő, ha nincs szappan ott ahol épp vagyok, sebtapasz, fájdalomcsillapítók, "női egészségügyi" dolgok, vitamin, hajgumi, rágó) zsepi, telefon, fülhallgató, víz és sokszor könyv is
2013. dec. 26. 20:36
 13/15 anonim ***** válasza:
Telefon, pénztárca, szempillaspirál, szemöldökceruza, parfüm, toll, papír, ceruza, bicska, paprikaspray, telefontöltő, füles, hajgumi, hullámcsatt, női dolgok, tükör, fésű, rúzs, papírzsepi, nedves törlőkednő, kézfertőtlenítő, igazolványok, bérletek, napszemüveg (télen is van nálam :D) általában van nálam valamilyen könyv is, rágó, cukor, víz, pakolós táska, sebtapasz, fájdalomcsillapító, görcsoldó, ragasztós hátuljú papírka, olló, tű, cérna, gémkapocs. Nagyjából ezeket tartalmazza a táskám, bár valamit tuti kihagytam.:)
2013. dec. 27. 05:50
 14/15 anonim ***** válasza:

Kb. a fél életemet cipelem magammal. Az én táskám időnként tényleg egy nagy fekete lyuk. :)

Kulcscsomó, zsebkendő, pénztárca, igazolványtartó (benne a belépőkártyám, kuponok, bérlet is), telefon, fülhallgató, diáknaptár, enni, innivaló, rágó vagy cukor. A neszesszeremben van fésű, hajgumi, nedves törlőkendő, kézfertőtlenítő, kézkrém, ajakápoló, tükör, hullámcsat, gyógyszer (fájdalomcsillapító, görcsoldó), sebtapasz. Általában a szempillaspirálom, és a rúzsom, púderem is benne van.

Ezenkívül pár füzet, könyv, ami kell a suliba, szintén a táskámba van. :)

18/L

2013. dec. 28. 12:02
 15/15 anonim ***** válasza:

Rengeteg minden. Messze járok suliba, dolgozom is, hatalmas puttonnyal járom a várost. :D Vannak olyan napjaim, amikor reggel 6tól este 9ig nemigen érek haza..

Tankönyv, ami kell a sulira, ellenőrző, füzetek, irataim, pénztárcám, cigi, öngyújtó, esernyő, néha kesztyű, innivaló, kaja, telefonom, fülhallgató, valamilyen érdekes könyv, ha unatkozom, mini tükör, némi smink, egészségügyi cuccok, zsepi, óra, néha a fényképezőgépem, számológép, tolltartó, dezodor, papír, fésű, hajgumi, rágó, telefontöltő, ha kell akkor tesicucc.

2014. jan. 2. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!