Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mondanátok olyan parfümöket,...

Mondanátok olyan parfümöket, amiket ti nagyon nőiesnek tartotok?

Figyelt kérdés
Szóval inkább virágos, édeskés illatúakra gondolnék. Szeretem érezni magamon, de ne legyen nagyon erős, hogy még a másik utcán is érződjön. :) Szóval finom, nőies.
2011. ápr. 12. 10:22
 1/9 anonim ***** válasza:

Nekem eddig a dolce light blue jött be a legjobban. Volt, hogy korán reggel mentem el itthonról, és estefele jöttem haza, amikor valaki megjegyezte, hogy milyen finom az illatom - szóval sokáig tart, az biztos.

Sőt, ez volt eddig az egyetlen parfümön, amire szinte minden nap kaptam valami dícséretet az illatomra.

Bár ez drága parfüm, de én mindig úgy voltam vele, hogy egy ezer forintosan meg sem éri venni, mert azt senki nem érzi, nehogy én, plusz az hamarabb is elfogy. Egy eredetiből meg csak pár fújás, és egész napig kitart, és akár egy évig is elegendő.

2011. ápr. 12. 10:47
 2/9 anonim ***** válasza:

A D&G Light Blue tényleg nagyon jó.

Ezen kívül még DKNY Be Delicious

2011. ápr. 12. 11:00
 3/9 anonim ***** válasza:
Az én vadiúj kedvencem a MEXX Fly High, egyszerűen beleszerettem! Nőies, virágos, de nem hivalkodó illat, reggel befújom magam, és még este is érzem. A páromnak is bejött, szaglászik rendesen :)
2011. ápr. 12. 11:15
 4/9 anonim válasza:

Nekem most 2 üveg parfümöm van, mindkettő nagyon-nagyon nőies:

Dior:Addict

Lancome:Hypnose

Hamarosan pedig összejön a pénz az egyik legkiválóbb parfümre is amit valaha szagoltam!!! :)

2011. ápr. 12. 11:17
 5/9 LeeWie ***** válasza:
Nina Ricci-Love in Paris
2011. ápr. 12. 14:49
 6/9 anonim ***** válasza:
Naomi Campbell - Cat Deluxe (sima), nekem ez a BEST:-)))
2011. ápr. 12. 21:38
 7/9 anonim ***** válasza:
nina ricci: la paradise de nina. a legjobb:):):)
2011. ápr. 16. 14:41
 8/9 Darcy01 ***** válasza:

A D&G Light Blue parfümről én is csak ódákat tudok zengeni. Egyszerűen imádom. Én általában nyáron használom, mert könnyed, citrusos illata van.

Másik nagy kedvencem, ami nagyon nőies szerintem: Nina Ricci: Nina. Az első alma formájú üveges parfüm, azóta már többféle is van, de szerintem az original a legjobb.

Megéri drágább parfümöt venni, mert amellett, hogy a gagyinak hamar elmegy az illata még allergiát is okozhat, fájhat tőle a fejed.

2011. ápr. 17. 11:15
 9/9 WeaselLizbeth.<3 ***** válasza:

Avril Lavigne - Black Star

Imádnivaló illata van

Shirley May - Ole Pure

Igazán nőcis :3

Remélem segítettem :D

2011. jún. 14. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!