Mondanátok olyan parfümöket, amiket ti nagyon nőiesnek tartotok?
Nekem eddig a dolce light blue jött be a legjobban. Volt, hogy korán reggel mentem el itthonról, és estefele jöttem haza, amikor valaki megjegyezte, hogy milyen finom az illatom - szóval sokáig tart, az biztos.
Sőt, ez volt eddig az egyetlen parfümön, amire szinte minden nap kaptam valami dícséretet az illatomra.
Bár ez drága parfüm, de én mindig úgy voltam vele, hogy egy ezer forintosan meg sem éri venni, mert azt senki nem érzi, nehogy én, plusz az hamarabb is elfogy. Egy eredetiből meg csak pár fújás, és egész napig kitart, és akár egy évig is elegendő.
A D&G Light Blue tényleg nagyon jó.
Ezen kívül még DKNY Be Delicious
Nekem most 2 üveg parfümöm van, mindkettő nagyon-nagyon nőies:
Dior:Addict
Lancome:Hypnose
Hamarosan pedig összejön a pénz az egyik legkiválóbb parfümre is amit valaha szagoltam!!! :)
A D&G Light Blue parfümről én is csak ódákat tudok zengeni. Egyszerűen imádom. Én általában nyáron használom, mert könnyed, citrusos illata van.
Másik nagy kedvencem, ami nagyon nőies szerintem: Nina Ricci: Nina. Az első alma formájú üveges parfüm, azóta már többféle is van, de szerintem az original a legjobb.
Megéri drágább parfümöt venni, mert amellett, hogy a gagyinak hamar elmegy az illata még allergiát is okozhat, fájhat tőle a fejed.
Avril Lavigne - Black Star
Imádnivaló illata van
Shirley May - Ole Pure
Igazán nőcis :3
Remélem segítettem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!