Mondanátok női parfümöket? (nem olcsó pacsulikat)
Figyelt kérdés
Az se gond, ha drágább, márkásabb!
Fiúk véleményét is szívesen várom:)
2011. aug. 16. 22:59
1/10 anonim válasza:
[link] tudom nem valami nagy szám, nem is olyan drága, de nekem ez az egyik kedvencem, most fogyott ki:( 21/L
2/10 anonim válasza:
mosakodni köll, nem pacsulizni :-DDDDDDDDDD
3/10 anonim válasza:
Juu én is szeretem a Mexx-et :D Szeretem még Naomi Campbell-At night, Bruno Banani-Pure Women; Pink Sugar :) nem vészesen drágák, de nem is "olcsó pacsulik" :D
4/10 anonim válasza:
Krasznaja Moszkva, közismertebb nevén Vörös Moszkva, szerintem olyan 15-20 körül lehet a kérdező, kérdezd meg édesanyádat milyen "mesés" illata volt a vörös moszkvának:)
5/10 anonim válasza:
Playboy, barátnőn használ olyat és imádom az illatát :)
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!20/L vagyok amúgy, csak mostmár tényleg márkásabb, jobb parfümöt szeretnék magamra fújni aminek az illata meg is marad:)
Kedves 2. válaszóló!Képzeld el, hogy szokásom fürödni minden nap....:)
2011. aug. 17. 09:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!