Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A helyes alapozás lépései?

A helyes alapozás lépései?

Figyelt kérdés

Azt olvastam, hogy alapozás előtt tonikkal nem árt átmenni az arcon, illetve utána átmenni rajta hidratáló krémmel. Ez mennyire igaz?

Az alábbi két termék mennyire felel meg ennek: Clean & Clear miteszer elleni tonik és Garnier Essentials bojtorján kivonatos hidratáló krém?

2013. dec. 19. 15:58
 1/3 anonim ***** válasza:

arctisztítás, zsírtalanítás

hidratálás

sminkalap

korrektor

alapozó

púder

highlighter

pirosító, esetleg bronzosító

2013. dec. 19. 18:00
 2/3 A kérdező kommentje:
De a konkrét termékek amiket felsoroltam jók? Mármint mindegy, hogy milyen tonik, lehet az esetleg miteszer elleni is?
2013. dec. 19. 18:17
 3/3 anonim ***** válasza:
hát 1001 millió hidratáló, meg tonik van, honnan tudjam, hogy neked azok jók-e. Én nem használok ilyen márkákat, a bőröm problémás, ha a tiéd nem, biztosan jók lesznek.
2013. dec. 19. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!