Mitol lehet az, hogy nem merek pl koromlakkot hasznalni ha kilepek a hazbol?
Furcsa de ez az igazsag. A koromlakk csak az egyik ilyen dolog. Itthon orommel festegetem kedvenc szineimmel, de ha tudom hogy masnap megyek (mondjuk suliba) hirtelen lemosom. Mintha felnek talan..nem vagyok benne biztos.
Bocsanat hogy nincs ekezet.
Én is voltam így, igazából úgy fogalmaztam meg a problémám, hogy nem akartam azt láttatni, hogy próbálkozok sminkelni, körmöt festeni, féltem, hogy kinevetnek, bénának tartanak.
Nem tudom, hogy "léptem túl rajta" de mára már sminkelek, megnövesztettem a körmöm, sokan dícsérnek meg miattuk :)
Gondolj arra, hogy magadnak kell megfelelned, senki nem fog lenézni ilyen miatt, mert a körülötted lévő csajok is ugyanezeket csinálják. Ne vágj bele a közepébe egy full sminkkel, kezdd apróbb dolgokkal, pl. egy kis szemceruza, és szépen szoktasd hozzá magad, ha szeretnéd. Ha jobban érzed magad nélküle, akkor nincs értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!