Hogyan alljam meg, hogy ne mossam le egy hetig a koromlakkot?
Figyelt kérdés
A baj az, hogy hiaba szep es nem kopik, mar egy nap utan leszedem, mert megunom. Tudnatok valami tippet mondani? Mar annyiszor megfogadtam, hogy nem szedem le...#Koromlamk
2013. nov. 10. 12:36
1/4 anonim válasza:
Én is hasonló problémával küzdök. Ilyenkor azt csinálom,hogy megkérek az itthoniakból valakit,hogy dugja el az összes lakkot,körömlakklemosót meg pamacsot. :) Hülyén hangzik de én így oldom meg,ha ez segít.
2/4 anonim válasza:
ha már kezded megunni ragassz rá matricát követ vagy fess rá valami motívumot ami kicsit feldobja és már nem is olyan unalmas:)
3/4 anonim válasza:
Nekem van egy rutinom, hogy minden hétvégén X faktor párbaj alatt azt az egy órát a körmömre szánom, szépen lemosom a lakkot, lereszelem, amilyen formára épp akarom, a körömágyamat ápolom, stb.
A naponta az nagyon sok szerintem, nem hiszem, hogy jót tenne a körmödnek, főleg ha acetonos a lemosód. Jobbat én se tudok, mnthogy dugasd el, told ki először 3 napra majd 4re, és így tovább akát egy, másfél hétig. Az is jó ötlet, hogy első nap legyen sima színű, második napra tegyél rá követ meg ilyenek.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ mindenkinek! Első: az a baj, hogy én akkor foggal szedném le.
Amúgy életemben most határoztam el legerősebben, hogy nem fogom leszedni!!
2013. nov. 10. 18:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!