Szerintetek lenne érdeklődés a youtube videóimra?
Szeretnék elindítani egy normális magyar youtube csatornát, ahol haul,make-up, outfit,csináld magad témában tennék fel videókat...Szerintetek lenne rá érdeklődés? Annyi a félelmem, hogy van egy kis beszédhibám (az r betű helyett
v-t mondok) Szerintetek ez miatt inkább hagyjam az egészet?
Elég sok ilyen csatorna van már magyarul is, szóval ha valami nagyon egyedit nem tudsz belevinni és mondjuk nem tudod sehol máshol promotálni, akkor nem biztos, hogy ki fogsz tűnni. A beszédhibád, ha nem túl zavaró, nem biztos, hogy baj, nem kell logopédushoz meg beszédtechnikushoz járni ahhoz, hogy sikeres legyél YouTube-on.
Amit javaslok, hogy csinálj néhány videót, és mutasd meg néhány barátodnak, ismerősödnek, akik őszinte véleményt tudnak neked mondani róla. Ez után talán jobban el tudod dönteni, akarsz-e saját csatornát vagy sem.
Szerintem ez nem a versenyről szól. Hanem arról, hogy belevidd a személyiséged, és azt, ami te vagy. Ettől leszel egyedi. Figyelj arra, hogy ne utánozd a többieket. Sok olyat látok, hogy a 14 éves lányok pl Gabit(gabifrizurai) utánozzák. És szerintem fontos, hogy legyen egy jó kamerád/fényképezőgéped, amivel tudsz minőségi videókat készíteni. És lehet, hogy először nem lesz olyan nagy sikered, de ne hagyd abba, megéri, hidd el :)
És mielőtt még valaki beszólna, hogy honnét tudok ilyeneket, én is youtube-on tevékenykedek :) Igaz, még csak 200 feliratkozóm van, de inkább a minőségre figyelek videók szempontjából, mint a mennyiségre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!