Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gátlásosabb lányok, az jelent valamit, ha odamentek egy sráchoz? Vagy ez csak véletlen lett volna?
Figyelt kérdés
Van egy lány, eléggé gátlásosnak tűnik. Valójában kevéssé ismerem, egyszer-kétszer beszélgettünk egy keveset. Egyébként azt láttam, hogy általában elhúzódott az emberektől, legtöbbször egyedül álldogált, vagy ült valahol, és zenét hallgatott, de beszélgetni nem igazán láttam, és van egy olyan érzésem, hogy kicsit nehezen oldódhat társaságban. Legutóbb viszont egy boltban futottunk össze, meglátott, mosolygott, már messziről rám köszönt, és arrafelé tolta a bevásárlókocsit, ahol én voltam, aztán a beszélgetést illetően is megelőzött, mert ő kérdezett rá, hogy mi van velem stb. Egyébként tetszik nekem, csak nem tudom, én is bejövök-e neki. Tényleg gátlásosabb típus lenne, vagy csak én érzem így? És ha gátlásosabb, akkor jelent valamit, hogy így viselkedett, vagy egyszerű szimpátia a részéről, esetleg csak örült, hogy van ott egy ismerős? Mondjuk nem tudom, mert ha nagyon akarta volna, akkor nem kellett volna arra jönnie, még akkor se, ha egyébként ott is vásárolt ezt-azt. Szóval lehet valami a háttérben? Szerintetek tetszhetek neki? Köszönöm a válaszokat.2013. dec. 13. 21:10
1/6 anonim válasza:
Tuti bejössz neki. Vagy legalábbis szimpinek talál.
2/6 Moszuke válasza:
hát ha csak ismerős, akkor ráköszönök, pár szavas, csá b+ mit veszel? te is én is na szevasz az csak picit gyanús,
ha hosszasabb dumálás, próbálja fenntartani a beszélgetést, rólad kérdezősködik stb az gyanúsabb
ha elhív randira aza leggyanúsabb... de egy tipp.. előzd meg, nehogy te legyél végül a lány:)
3/6 A kérdező kommentje:
#1: Köszi.
2013. dec. 13. 21:14
4/6 A kérdező kommentje:
Moszuke: Viszonylag hosszabb beszélgetés volt, ő is kérdezgetett, én is kérdezgettem, beszélt a rövidebb-hosszabb távú terveiről, engem is kérdezett, hogy milyen a suli, kicsit poénkodtunk stb. Szóval akkor sanszos, hogy tetszem neki?
2013. dec. 13. 21:15
5/6 anonim válasza:
Szerintem tetszel neki. Én is szégyellős csaj vagyok és nem szeretek bizonyos emberek előtt beszélni. A boltban viszont biztos elemében érezte magát, mert senki nem figyelte, h "nézd már, a csendes lány beszélget!" és könnyebben feloldódott.
6/6 Moszuke válasza:
próbáld meg, mielőtt valaki más próbálja meg:P hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!