Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma valahogy mágnes ként vonzott egy lány hozzám. Akár hová mentem ő ott volt. Ez jelent valamit vagy csak a véletlen műve?
Figyelt kérdés
2013. okt. 4. 12:24
1/15 anonim válasza:
Mivel véges lehetőség létezik, így nem tudom miért akarsz ebbe többet látni, mint ami.
3/15 anonim válasza:
Véletlen. Ennyi.
Kivéve ha baromi szép vagy de akkor az összes csaj így követne (ez a szokásuk)
5/15 anonim válasza:
Talán mágnesként vonzottam egy lányt magamhoz.
Vagy mágnesként vonzott magához egy lány.
Azt jelenti,hogy abban az időtartamban,(gondolom suli, szünetek) arra kellett mennie, amerre neked is.
Nincsenek véletlenek...
6/15 anonim válasza:
Vagy csak szimplán paranoia... :)
7/15 A kérdező kommentje:
#5 de mégis mekkora esély van rá arra, hogy ugyanazzal a busszal megy suliba amivel én, ugyan akkor ér oda a sulihoz amikor én (ha bár ő másik úton jött), szünetbe mindig láttam, és ugyanakkor lép le a suliból is mint én, ráadásul egy busszal is jöttünk haza.
2013. okt. 4. 12:51
9/15 anonim válasza:
Szünetben azért láttad mert neki is ugyanakkor volt szünete , ez evidens. Ugyanakkor végez=ugyanannyi órája van mint neked=ugyanazzal a busszal megy haza,ugyanakkor,talán az osztálytársad?
Ugyanazzal a busszal megy=azon a környéken lakik, ahol te.Túl sok a közös tényező, ebből következik az amit leírtál. De azt figyeld meg, hogy néz-e téged, ad-e valami egyéb jelet, amiből talán más eredményre is juthatsz. Mit érzel, ha meglátod például?
10/15 A kérdező kommentje:
Az egy dolog, hogy odajár ahova én stb. de arra mennyi esély volt hogy ma, hogy akkor jön el a suliból mikor én. A harmadik óra után leléptem (különböző okok miatt) és ő is akkor ment haza. Egyébként ha jól láttam néha szokott nézni, volt már párszor mikor elkaptam a tekintetét.
2013. okt. 4. 13:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!