Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma valahogy mágnes ként vonzott egy lány hozzám. Akár hová mentem ő ott volt. Ez jelent valamit vagy csak a véletlen műve?
Figyelt kérdés
2013. okt. 4. 12:24
11/15 anonim válasza:
Az iskola vége egy-két óra eltérés. Sok esélye volt.
12/15 A kérdező kommentje:
harmadik óra után mentem haza, de én középiskolás vagyok, a legkevesebb óra a hat. Tényleg esélyes!
2013. okt. 4. 13:40
13/15 Petur bán válasza:
Egyem meg tinédzser félénk fejedet, hát menj oda, ha tetszik, beszélj vele és kiderül :D
14/15 anonim válasza:
Látod, most elcsesztél egy lehetséges együttlétet, mert mi van ha miattad ment haza pont akkor,amikor te, és te nem nyomultál rá, ilyenre nem sokszor lesz lehetőséged,használj ki minden sanszot!
A kérdés: Honnan tudhatta volna, hogy te is haza fogsz menni?
Te visszahúzódó ember vagy, nem? Különben tisztában kellene lenned a körülményekkel.
Valamelyikőtöknél csak el lehetett volna tölteni egy kis kellemes időt,nem. hmm
Agresszíven, de finoman.
15/15 anonim válasza:
Nekem is szokott ilyen lenni, egy kozepkoru novel. Minden reggel ugyanazzal a busszal jon mint en, neha kocsival visz apam suliba akkor is ott van. Estenkent is ott ul vacsoranal, a sulirol kerdezget, hetvegen meg kimossa a ruhaimat. Eleg ijeszto a dolog!! Irj privit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!