Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az általában, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az általában, hogy akinek oda adnám a fél szívem, azt nem érdeklem?

Figyelt kérdés

de mindig ez van....ami nem baj, de manapság, ha valakit szívből szeretnek miért nem képes értékelni?

ennyire fájna neki a boldogság?

2013. dec. 10. 15:18
 1/9 anonim ***** válasza:
A szerelem,öl,butit és nyomorba dönt,mégis inkább igy legyen ,minthogy,ne érezzem soha .
2013. dec. 10. 15:21
 2/9 Shai-Hulud ***** válasza:
Mert te fél szívvel feldobnád a pacskert, ő pedig mi a fenét kezdene másféllel?
2013. dec. 10. 15:29
 3/9 anonim ***** válasza:

"ennyire fájna neki a boldogság?"

a te boldogságodtól nem lesz boldog

2013. dec. 10. 15:30
 4/9 A kérdező kommentje:
nem nekem fájna a boldogság, én az vagyok. Hanem az akinek adnám!
2013. dec. 10. 15:38
 5/9 anonim ***** válasza:

nem érted

neki nem fáj semmi. lesz.r téged.

2013. dec. 10. 15:40
 6/9 A kérdező kommentje:

pont ez az. mindig ilyeneket fogok ki.

de ha én boldog vagyok, akkor a másik is az. Ez az élet.

2013. dec. 10. 15:41
 7/9 anonim ***** válasza:
szeretne az is elmúlna
2013. dec. 10. 15:49
 8/9 anonim ***** válasza:

Mert, ha egy ember egy másikat ennyire szeret - ha a másik is humanoid picit is - akkor felelősség is és teher ez egyben ez, nem csak fúdekirály szeret valaki yippijéyippijósnoopdondahousezsírospitemákkal. Lehet, hogy ezt nem akarja. Szerintem ne zúdítsd rá ezt akkor, hanem csak közeledj lightosabban. Hasonlóan, mint ahogy Han Solo is megmondta, az irányelv :D

"Chewie tardst a távolságot, de ne vegyék észre, hogy tartod a távolságot"

2013. dec. 10. 16:17
 9/9 anonim ***** válasza:
76%

Szeretni, meg vágyakozni minden hülye tud. Ezzel nem téged minősítelek, csak érzékeltetni akarom a probléma mibenlétét.

Tehát: Szeretni, meg vágyakozni minden hülye tud, csakhogy a párkapcsolat társas játék, amiben neked az a dolgod, hogy kivívd az ő szeretetét, esetleg szerelmét. Na erre már nem mindenki képes.

2013. dec. 11. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!