Milyen ajakápolot használjak?
Figyelt kérdés
A labellot nem szeretem, ha lehet akkor olyat mondjatok amitől nem lesz még szarazabb a szam, illetve hogy hol lehet kapni:) köszönöm a válaszokat2013. dec. 12. 22:12
1/8 anonim válasza:
labellot én sem szeretem nekem nagyon nagyon nagyon bevált a bebe. Auchan, Tesco-ban lehet kapni
2/8 anonim válasza:
Nekem az Oriflame Univerzális ajakbalzsama vált be legjobban, szerintem messze a legjobb. Bár mostanában nem rendeltem, nem tudom még kapható-e.
Így néz ki:
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ment a zöld kéz. 2. valaszolo, azt rendelni kell? ha igen mennyibe kerül és linkelned az oldalt?
2013. dec. 12. 22:47
4/8 anonim válasza:
Nekem a Carmex vált be, sokáig idegenkedtem tőle, mert pillanatragasztóra emlékeztetett a színvilága, de aztán kipróbáltam, és meggyőzött. Dm, Rossmann, bárhol kapható.
5/8 anonim válasza:
Bebe (kék)
Himalaya Herbals Kakaóvajas Intenzív Hidratáló Ajakbalzsam
6/8 anonim válasza:
Nekem is a Carmex vált be a legjobban. Ezen a héten le van akciózva 500 Ft-ra a Rossmannban.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2013. dec. 13. 20:23
8/8 anonim válasza:
Én a neutrogena szedreset használom. Szerintem nagyon jó. Bárhol lehet kapni ahol van neutrogena, tehát drogéria vagy tesco. Kb 7-800 ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!