Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szürkéskék szemhez és világos...

Szürkéskék szemhez és világos bőrhöz inkább fekete vagy barna szemceruzát használjak?

Figyelt kérdés
2013. nov. 1. 09:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem is szürkéskék szemem van és világos bőröm, én a feketét preferálom jobban, barnát el sem tudnám képzelni magamon. De ez függ szerintem a hajszíntől is. Ha barna vagy fekete a hajad, akkor szerintem jól állhat egy barnás smink is. De én a szőke hajamhoz tuti nem sminkelném ki úgy magam. :)
2013. nov. 1. 10:16
 2/7 A kérdező kommentje:
Barna hajam van :) Még sosem próbáltam ki a barna szemceruzát, én is mindig feketét használtam eddig. Izgatja a fantáziámat hogy hogyan nézhet ki :)
2013. nov. 1. 10:18
 3/7 anonim ***** válasza:
en regen mindig feketet hasznaltam...de kiprobaltam a barnat es szepen kiemeli a szemem szinet!! sztem jol allna neked is! probald ki annyi az egesz :-))) egy kozmetikus :-)
2013. nov. 1. 10:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Próbáld ki, csak úgy tudod meg. :) Ha meg ennyire izgatja a fantáziádat, akkor meg mindenképp!!! :) Én régen a kék szemceruzáért és szempillaspirálért voltam megőrülve. :D Manapság maradok a megszokott feketénél. :)
2013. nov. 1. 10:48
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem is szürkéskék szemem és világos bőröm van, valamint szőkésbarna hajam. Én is főként fekete ceruzát szoktam használni. Olvastam valahol, hogy a lila elvileg mindenkinek jól áll. Még nem próbáltam, de szerintem ki fogom. Tudom javasolni még a sötétkék vagy szürke szemceruzát.

26/n

2013. nov. 1. 10:57
 6/7 schultz józsef válasza:
ha nagyobb problémád nincs,akkor libaszar zőldet
2013. nov. 2. 18:53
 7/7 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz, nekem is szürkéskék (vagyis inkább kékesszürke) és szőkésbarna hajam van. Nem vagyok egy nagy sminkes, kortársaim többségével ellentétben csak alkalmakra sminkelek, suliba például nem xD Épp ezért, teszemazt színházba, bátrabb sminkeket tehet az ember. Nekem fekete szemceruza a nyerő, de van sötétkékem is, az se rossz :) Szemhéjfestéknél nálam egyértelműen a szürke-ezüst a nyerő, esetleg kicsit füstösebb, feketés. A kék is jó, csak ügyesen kell vele bánni, mert elmosódva olyan, mint egy mokesz xD További saját felfedezés, hogy a zöld minden árnyalatában borzasztó :)
2013. nov. 8. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!