Szerintetek érdemes szemöldököt tetováltatni, szép?
Szia. Bár látatlanban nehéz rendes tanácsot adni, de sztem még festetned sem lenne muszáj. Van egy általános szabály, hogy a szemöldök legyen egy árnyalattal világosabb, mint a haj, különben öregít. Gondolom ezalól kivételt képeznek a nagyon világos szőkék, de a világos barna-szőke az még belefér. Ha nem tetszik a szemöldököd alakja, akkor megpróbálhatod magadnak is kiszedni (aztán max. a kozmetikus kijavítja). Először azokat szedd, amik egyértelműen látszik, hogy felesleges szálak (jóval a szemöldökvonal alatt stb.) és utána fokozatosan alakítsd ki az ívet. Nem kell, hogy 1. alkalommal tökéletes legyen, mert akkor fogsz beleszedni. Lehet, h. csak pl. 1 hónap múlva lesz olyan formája, amit te szeretnél, de addig is látni fogod, hogy mi ad természetes hatást, mi áll jól. Szóval sztem megéri próbálkozni.
A másik a színe. Az nem mindig baj, ha halvány. A formáját világos barna szem/szemöldök ceruzával tudod korrigálni. Nem tudom, mennyire sminkeled magad, de pl. világos szemöldökhöz nagyon szép tud lenni, ha sötét színnel kiemeled a szemed:
(Mondjuk az utóbbi nem éppen sötét, de ez is jól néz ki.)
Vagy egyszerűen nem a szemedet emeled ki, hanem a szádat:
Remélem tudtam segíteni. De légyszi, ne tetováltass!! :)
Nekem nagyon csúnyák ezek a szemöldökök. Na az enyém is ilyen, olyan mint a 3. linken látható szőke lányé, totálisan egyenes.
A 4. link egész jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!