Milyen rúzst vegyek, ami így néz ki?
Figyelt kérdés
Nagyon egyszerű, szerintem tele van ilyennel a bolt, de nincs időm nézegetni és zavar a biztonsági őr is. Így bármikor venni akarok ilyesmit, körömlakkot, alapozót, spirált, végül mindig rosszat veszek, mert nem tudok nyugodtan dönteni. Ezért kérném a segítségeteket! Biztos sokan használtok ilyen színt, megmondanátok a pontos márkanevet és számot, hogy csak le kelljen kapnom a polcról? :) Lehetőleg ne legyen nagyon drága, de azért normális minőségű. Nagyon megköszönném. Ilyet keresek: [link] 2013. nov. 16. 22:39
2/2 anonim válasza:
Ezen a képen nem látszik igazán. Van egy talán hasonlóm ha nem vastagon visszük fel, de az Chanel (rouge allure lover 60) én csak ajándékba kaptam, magamtól meg nem fizetném. Talán egy jobb kép segítene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!