Pink vagy narancs színű rúzst vegyek?
Sziasztok!
Pink vagy valamilyen narancsos rúzst szeretnék venni, de tanácstalan vagyok, hogy milyen is állna jól nekem. Minden újságban, netes oldalon mást olvastam.
Szőkésbarna, igazából ilyen seszínű hajam van, a bőröm világos, de nem az a nagyon fehér. A szemem kékeszöld.
Szerintem azért is nehéz eldöntenem, mert nem tudom magam besorolni egy konkrét kategóriába (szőke haj, barna haj...)
Ha van valakinek valamilyen tapasztalat, ötlete kérem ossza meg velem.
Szerintem inkább tavasz vagy. :) Amúgy a pink és narancsszínű rúzs elég tág, 1000féle árnyalat van.
Én is olyan vagyok mint te, azzal a kivétellel, hogy az én hajam elég élénk színű. (de amúgy szőkésbarna)
Ami nekem jól áll:
Itt a 'nude pink'
Valamint a teljes nude árnyalatok.
Köszönöm szépen a segítséget:-)
Több magazinban is (Cosmo pl.) láttam, hogy ezek most nagyon divatosak. Persze úgy, hogy akkor az arc más részét nem kell festeni.
Még ezt olvastam: sárgásabb bőrtónusra a narancsos árnyalatok, rózsaszínes bőrtónusra a pinkesebb árnyalatok állnak jól. Na én ezt nem tudom eldönteni, hogy milyen is vagyok:-))
Tavasz vagy nyár típus vagyok?:-) Télen sápadt, fehér a bőröm, viszont nyáron könnyen és szépen lebarnulok.
Meg azt is olvastam, hogy a hideg, fuksziaszínekkel nem lehet melléfogni:-)
És tudnátok esetleg mindkét színre (pink és narancs) valamilyen márkát ajánlani?
Köszi!
2. vagyok
Az a kérdés, hogy hideg vagy meleg árnyalatú-e a bőröd.
Ha hideg-> nyár, ha meleg-> tavasz.
Módszerek erre:
1. ezüst vagy arany színű ékszerek állnak jobban?
2. tiszta fehér vagy törtfehér ing/póló áll jobban?
3. az ereid kékek vagy zöldek a csuklódon?
Ha az elsők igazak -> hideg
Ha második -> meleg
"ha nyáron könnyen barnulsz , akkor nyár vagy ez biztos"
A-a... Tavaszok és őszök közül is lehet könnyen barnuló, sőt, asszem egyik télfajta is. A második tipped már helyes. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!