Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Pink vagy narancs színű rúzst...

Darcy01 kérdése:

Pink vagy narancs színű rúzst vegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Pink vagy valamilyen narancsos rúzst szeretnék venni, de tanácstalan vagyok, hogy milyen is állna jól nekem. Minden újságban, netes oldalon mást olvastam.

Szőkésbarna, igazából ilyen seszínű hajam van, a bőröm világos, de nem az a nagyon fehér. A szemem kékeszöld.

Szerintem azért is nehéz eldöntenem, mert nem tudom magam besorolni egy konkrét kategóriába (szőke haj, barna haj...)

Ha van valakinek valamilyen tapasztalat, ötlete kérem ossza meg velem.

2011. ápr. 17. 10:55
 1/10 anonim ***** válasza:
A színeid alapján nyár típus vagy így én inkább a pinket javaslom, de fontos ,hogy matt legyen az árnyalat.Mivel könnyen túlsminkeltnek tűnhetsz ,így a szemedet ilyenkor ne hangsúlyozd túl (pl.a szempilláid tövébe vigyél fel egy kis világosszürke szemhéjpúdert)így a hatás nem marad el ;)
2011. ápr. 17. 11:07
 2/10 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább tavasz vagy. :) Amúgy a pink és narancsszínű rúzs elég tág, 1000féle árnyalat van.

Én is olyan vagyok mint te, azzal a kivétellel, hogy az én hajam elég élénk színű. (de amúgy szőkésbarna)

Ami nekem jól áll:

[link]

Itt a 'nude pink'

Valamint a teljes nude árnyalatok.

2011. ápr. 17. 11:29
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a segítséget:-)

Több magazinban is (Cosmo pl.) láttam, hogy ezek most nagyon divatosak. Persze úgy, hogy akkor az arc más részét nem kell festeni.

Még ezt olvastam: sárgásabb bőrtónusra a narancsos árnyalatok, rózsaszínes bőrtónusra a pinkesebb árnyalatok állnak jól. Na én ezt nem tudom eldönteni, hogy milyen is vagyok:-))

Tavasz vagy nyár típus vagyok?:-) Télen sápadt, fehér a bőröm, viszont nyáron könnyen és szépen lebarnulok.

Meg azt is olvastam, hogy a hideg, fuksziaszínekkel nem lehet melléfogni:-)

És tudnátok esetleg mindkét színre (pink és narancs) valamilyen márkát ajánlani?

Köszi!

2011. ápr. 17. 11:49
 4/10 anonim ***** válasza:

2. vagyok

Az a kérdés, hogy hideg vagy meleg árnyalatú-e a bőröd.

Ha hideg-> nyár, ha meleg-> tavasz.

Módszerek erre:

1. ezüst vagy arany színű ékszerek állnak jobban?

2. tiszta fehér vagy törtfehér ing/póló áll jobban?

3. az ereid kékek vagy zöldek a csuklódon?

Ha az elsők igazak -> hideg

Ha második -> meleg

2011. ápr. 17. 13:29
 5/10 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt azért nézd meg, elég részletes. :)

2011. ápr. 17. 13:37
 6/10 anonim válasza:

[link]

ezt ajánlanám neked nekem is ilyen a hajszínem és ilyet használok, szerintem elég jó.

2011. ápr. 17. 13:43
 7/10 anonim ***** válasza:
ha nyáron könnyen barnulsz , akkor nyár vagy ez biztos .Ha a hajad aranyosan csillog akkor inkább tavasz , ha ezüstösen (vagy nem is csillog hanem hamvas )akkor nyár.:)
2011. ápr. 17. 17:23
 8/10 anonim ***** válasza:

"ha nyáron könnyen barnulsz , akkor nyár vagy ez biztos"

A-a... Tavaszok és őszök közül is lehet könnyen barnuló, sőt, asszem egyik télfajta is. A második tipped már helyes. :)

2011. ápr. 17. 18:59
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképp pink árnyalatút vegyél:)
2011. ápr. 17. 22:32
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat:-)
2011. ápr. 18. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!