Milyen rúzst vegyek, hogy ilyen színűek legyenek az ajkaim?
Pont ilyen szép testszínű rúzst keresek..Léci írjatok
márkát mindenképpen és esetleg ha a rúzs számát is tudnátok,azt külön megköszönném!:)
Fontos hogy nem hasonló színűt(tehát barna,bronz,pink stb..) keresek,hanem pont iylen testszínűt ,ami icipicit barackos vagy halvány hús színű.És még valami...Csak nagyobb márkákat mondjatok,amit mondjuk a Dougles-be lehet kapni,mert a drogériákban közel sincs iylen szép színű.Ráadásul nem szájfény kell,hanem tartós rúzs + kontúr hozzá.
Ilyen gyakorlatilag nincs.
Ez az úgynevezett "nude" árnyalat. Alapozózd le az ajkaidat és úgy tedd rá a rúzst/szájfényt.
Vegyél olyat amilyet írtál icipicit barackos és azt kend az alapozóra. De ilyen inkább szájfényben esetleg folyékony rúzsban van. Rúzsokkal ilyet nem igazán tudsz.
Ja és ha a te szád alapból más színű akkor pontosan ilyen az életbe nem lesz.
Nekem alapból ilyen "nude" színű a szám,vagyis hasonló,szal azzal nem lenne gond..viszont régebben volt nekem egy rúzsom,ami ilyen volt csak picit barackosabba hajló,na az naggggyon jo volt!!! Rouge Captif volt a neve és a Heather Locklear reklámozta asszem,de sajna megszűntették a márkát..pedig abba az egybe volt oylan szín:(
Én is van hogy korrektort használok,(meg a bőröm is oylan korrektor színű,szal nem fehér) ,és volt aki azt mondta hogy olyan hulla színű a szám ezzel a korrektoros színnel..pedig ügyeltem rá h szép legyen és jol is nézett ki,de nővérem eléggé lehurrogta...
Meeg még azt lehetne h a korrektort meg valami hasonló színű rúzst keverni,és akkor kijönne egy lightosabb szín..csak jó lett volna ha egy lépésben meg lehetne csinálni..arról nem beszélve h ez ugye nem csókálló,és a barátom fullra nem díjazná,hogy korrektort nyalogasson rólam....Ti ezt hogy oldjátok meg?
Szájkontúrba pedig van ilyen szín. Én vagy 1000szer találkoztam vele, pedig nekem rózsaszín kellett volna. az bezzeg nem volt. :))
Nézelődj, DM, Rossmann, Avon, Oriflame. Én itt szoktam főleg, mert felénk nincsenek ilyen drágább, márkásabb boltok.
De van szájfényalapozó ceruza is, abban is láttam már ilyen színt!
Remélem találsz magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!