Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen rúzst vegyek, hogy...

Milyen rúzst vegyek, hogy ilyen színűek legyenek az ajkaim?

Figyelt kérdés

[link]

Pont ilyen szép testszínű rúzst keresek..Léci írjatok

márkát mindenképpen és esetleg ha a rúzs számát is tudnátok,azt külön megköszönném!:)

Fontos hogy nem hasonló színűt(tehát barna,bronz,pink stb..) keresek,hanem pont iylen testszínűt ,ami icipicit barackos vagy halvány hús színű.És még valami...Csak nagyobb márkákat mondjatok,amit mondjuk a Dougles-be lehet kapni,mert a drogériákban közel sincs iylen szép színű.Ráadásul nem szájfény kell,hanem tartós rúzs + kontúr hozzá.

2008. dec. 18. 20:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
hát nemtom én mindig alapozót teszek a számra és úgy szájfény..:S
2008. dec. 18. 21:00
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon sokat kerestem ilyen színűt, márkásban és gatyiban is. De egyikben sem találtam... Én korrektort használok rúzs helyett plusz én is szájfényt!
2008. dec. 18. 21:40
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen gyakorlatilag nincs.

Ez az úgynevezett "nude" árnyalat. Alapozózd le az ajkaidat és úgy tedd rá a rúzst/szájfényt.

Vegyél olyat amilyet írtál icipicit barackos és azt kend az alapozóra. De ilyen inkább szájfényben esetleg folyékony rúzsban van. Rúzsokkal ilyet nem igazán tudsz.

Ja és ha a te szád alapból más színű akkor pontosan ilyen az életbe nem lesz.

2008. dec. 18. 22:17
 4/17 A kérdező kommentje:

Nekem alapból ilyen "nude" színű a szám,vagyis hasonló,szal azzal nem lenne gond..viszont régebben volt nekem egy rúzsom,ami ilyen volt csak picit barackosabba hajló,na az naggggyon jo volt!!! Rouge Captif volt a neve és a Heather Locklear reklámozta asszem,de sajna megszűntették a márkát..pedig abba az egybe volt oylan szín:(

Én is van hogy korrektort használok,(meg a bőröm is oylan korrektor színű,szal nem fehér) ,és volt aki azt mondta hogy olyan hulla színű a szám ezzel a korrektoros színnel..pedig ügyeltem rá h szép legyen és jol is nézett ki,de nővérem eléggé lehurrogta...

Meeg még azt lehetne h a korrektort meg valami hasonló színű rúzst keverni,és akkor kijönne egy lightosabb szín..csak jó lett volna ha egy lépésben meg lehetne csinálni..arról nem beszélve h ez ugye nem csókálló,és a barátom fullra nem díjazná,hogy korrektort nyalogasson rólam....Ti ezt hogy oldjátok meg?

2008. dec. 19. 10:41
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
már bocs de az ott nem rúzs hanem valami testszínü szájfény!!!!!!!bármilyen rossman,dm és ilyen boltokba megvásásrolhatod(stylist)
2008. dec. 19. 13:15
 6/17 A kérdező kommentje:
De a szájfény hogy adna határozott kontúrvonalat?
2008. dec. 19. 13:42
 7/17 A kérdező kommentje:
Mert szájkontúrokba se találtam olyan színt
2008. dec. 19. 13:42
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Szájkontúrba pedig van ilyen szín. Én vagy 1000szer találkoztam vele, pedig nekem rózsaszín kellett volna. az bezzeg nem volt. :))

Nézelődj, DM, Rossmann, Avon, Oriflame. Én itt szoktam főleg, mert felénk nincsenek ilyen drágább, márkásabb boltok.

De van szájfényalapozó ceruza is, abban is láttam már ilyen színt!

Remélem találsz magadnak.

2008. dec. 19. 14:37
 9/17 A kérdező kommentje:
Én meg mindeféle színt láttam,rózsazín 5000 árnyalatát,de ilyet meg nem :)murphy törvénye ez:)
2008. dec. 19. 15:16
 10/17 anonim ***** válasza:
68%
Az Avonban van 1 uilyenszínű szájfény.Nekem volt ilyen és tökjó volt még dúsította is a számat.Szerintem még benne van a katalógusba.Sima Avon Glazewear szájfény.
2008. dec. 19. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!