Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen rúzst vegyek, hogy...

Milyen rúzst vegyek, hogy ilyen színűek legyenek az ajkaim?

Figyelt kérdés

[link]

Pont ilyen szép testszínű rúzst keresek..Léci írjatok

márkát mindenképpen és esetleg ha a rúzs számát is tudnátok,azt külön megköszönném!:)

Fontos hogy nem hasonló színűt(tehát barna,bronz,pink stb..) keresek,hanem pont iylen testszínűt ,ami icipicit barackos vagy halvány hús színű.És még valami...Csak nagyobb márkákat mondjatok,amit mondjuk a Dougles-be lehet kapni,mert a drogériákban közel sincs iylen szép színű.Ráadásul nem szájfény kell,hanem tartós rúzs + kontúr hozzá.

2008. dec. 18. 20:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hát ez tényleg az :) mennyit járkáltam rózsaszín után...
2008. dec. 20. 07:57
 12/17 A kérdező kommentje:
Cserélünk ?:D
2008. dec. 20. 09:49
 13/17 anonim ***** válasza:
Hát más már nem maradt :D
2008. dec. 20. 10:57
 14/17 A kérdező kommentje:
:D
2008. dec. 20. 13:26
 15/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Ugyanilyen az Avon Extreme gloss glazewear szájfénye, pontos neve Sand Shine. Dúsít is, nekem kicsit bizsereg tőle a szám. Pont ugyanilyen mint itt a képen van. Úgy emlékszem van hozzávaló kontúrcerka is, de az most nem jut eszembe pontosan.

2008. dec. 21. 20:45
 16/17 anonim ***** válasza:

Szio:)

MAC abszolút ha márkásat akarsz esetleg Douglasban most megtalálhatod Bobbi Brown sminkjeit ott is biztos találnál. Én ilyen bőrszínűvel először (aminek nem csak a színe de még az illata is barackos volt csak az matt és csillogó volt egyben nemtudom te mennyire ragaszkodsz a matthoz bár a lányt elnézve neki sem az) IsaDora sminkkollekciói között akadtam rá amit szintén a Douglasban szerezhetsz be! Sok sikert ;) alapozóra annyit: én is sokszor használom de én először ajakápoló pici alapozót ütögetek az ajkaimra és utána egy picike szájfény különben nekem nem lenne szép egyenletes hanem ilyen csomós izé ami sztem visszataszító.

remélem segítettem puszi :)

xx

2009. jan. 7. 21:28
 17/17 anonim ***** válasza:

[link]

szerintem ilyesmivel lehet megcsinálva az ő szája is

2010. jún. 4. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!