Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nekem mit ajánlotok? Ti mit...

Nekem mit ajánlotok? Ti mit szoktatok mindig megvenni?

Figyelt kérdés

A héten szeretnék elmenni a Dm-be bevásárolni ilyen "alap" dolgokat a zsebpénzemből, mindig megkapom őket csak most szeretnék kötbenézni és a segítségetekre lenne szükségem, hogy miből mit válasszak, megosztanátok a személyes tapasztalatotokat hogy mit érdemes megvennem, illetve mit kerüljek?

Tusfürdő, Sampon(hajam elég lapos), dezodor, parfüm. Ezekből szeretnék venni valami jót. Mit ajánlotok nekem? 15/L

2009. nov. 17. 17:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Tusfürdőből én mindíg valami kellemes illatút választok, sampon... hát én a gliss cur-t ajánlom, dezodorból nekem a rexona vált be de ez mindenkinél más parfüm Bruno Banani vagy Avril Lavigne nekem ezek a kedvenceim :) de neked kell kitalálni hogy neked mi a jó
2009. nov. 17. 17:17
 2/4 anonim ***** válasza:
tusfürdőből én mindig Palmolive-t veszek, sampon Gliss Kur, dezodor Rexona.
2009. nov. 17. 17:20
 3/4 A kérdező kommentje:
Tudom csak azon gondolkodom hogy milyent vegyek, az olcsóbbat, v drágábbat :D
2009. nov. 17. 17:24
 4/4 anonim ***** válasza:

az én hajam is nagyon lapos, nekem csak a lila palmolive sampon az amitől kicsit dúsabbnak tűnik.

tusfürdőből én ált a drágákat veszem, meert a bőröm nagyon száraz, és muszáj neki vmi vízpótló tusfürdő, mivel testápolót nemhasználok sohasem.

deha te akarsz, akkor a garnier 5% urea-t ajánlom, attól nagyonszép sima lesz a bőröd. csaképp 1 nap kell neki, míg beszívódik...:D

dezodorból én adidas hazsnálok, mert nekem csak az vált be, parfümöt pedig elég ritkán veszek, mert ritkán hazsnálom, és sokáig elég. lehet 3ezer ft-os is, de lehet 9ezres is, amelyik éppen megtetszik, van mind2 fajtából nekem.

én árakat nemnagyon figyelek, kipróbálok ált mindent és választok egyett ami a legjobb.

pl a palmolive sampon egész olcsó, de pont azvált be.

2009. nov. 18. 01:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!