Menstruáció alatt lehet/érdemes tetováltatni?
Figyelt kérdés
..Mert van lyen, hogy például hajat festeni sem érdemes ilyenkor, mert nem fogja be annyira..és állítólag alacsonyabb lesz a fájdalomküszöbünk is.Ez befolyásolhatja a végeredményt?2008. júl. 8. 22:20
1/14 anonim válasza:
Menstruáció ideje alatt, illetve előtte 2-3 nappal, valamint utána 2-3 nappal, a bőr fokozott érzékenysége miatt nem ajánlott tetováltatni, illetve ilyenkor vérzékenyebb is vagy. De egyén függő, hogy kinek hogy reagál rá a szervezete, de azért szerintem ne kockáztasd meg. Akkor menj tetováltatni, hogy nem mensizel.
2/14 A kérdező kommentje:
a fájdalomtól nem félek, végülis nem olyan nagyról lenne szó..de az eredmény ugyanaz lesz akkor?
2008. júl. 8. 22:51
3/14 anonim válasza:
Hát szerintem az eredmény ugyanaz lesz, csak jobban fog vérezni meg valószínűleg a gyulladás veszélye is nagyobb.
4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm. (A fertőzés esélye mondjuk nyilván függ a megfelelő ápolástól is, gondolom.)
2008. júl. 9. 00:31
5/14 anonim válasza:
Már elég régóta foglalkozom tetoválásokkal de ilyet még soha nem hallottam.... szerintem elég nagy hm.. sületlenség...
6/14 A kérdező kommentje:
Tényleg annak hangzik, de érdekelt, és gondoltam, inkább megkérdezem itt, abból baj nem lehet. :)
2008. júl. 9. 20:37
7/14 anonim válasza:
Nekem pont megvolt amikor tetováltattam. Semmivel sem fájt jobban vagy kevésbé. És az eredmény is szép lett. Két hét elteltével úgyis vissza kell menni korrekcióra.
8/14 A kérdező kommentje:
vissza kell? O.o erről még sosem hallottam..csak ha elrontják, nem? :D amúgy már kész van, éppen hámlik, szépen gyógyul.
2008. júl. 17. 22:45
9/14 anonim válasza:
Valamennyi festéket mindenképpen ki fog dobni a bőröd. És vissza is kell menni, ezt a tetkós kellett, hogy mondja neked, és át fogja ütni, ha szükség van rá.
10/14 A kérdező kommentje:
miért kell visszamenni? nekem azt mondta, hogy ha gond van vele, vagy valami nem tetszik, akkor menjek vissza és kijavítja, azt már ingyen..de én elégedett vagyok, így is vissza kell?
2008. júl. 23. 00:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!