A sminkemet hogy csináljam meg?
Figyelt kérdés
A sminkemet hogy csináljam meg?Szeretném sminkelni magam úgy hogy az majdnem észrevehetetlen! 16 vagyok és nem akarok feltünőséget okozni. Vannak olyan lányok akik így ribisen sminkelik magukat. Mit tegyek? Én más akarok lenni nem akarok feltünőséget kelteni! Milyen sminket tegyek fel?2013. okt. 26. 18:01
1/4 anonim válasza:
a youtube televan 345415315353 natural make up tutoriallal. nézegesd azokat.
2/4 A kérdező kommentje:
De én a ti tanácsotokat kérném.Már néztem yutube videókat egyik sem jó.Segítsetek!
2013. okt. 26. 18:02
3/4 anonim válasza:
Ha youtube-on nem találtál akkor nehéz dolgunk lesz! Használj valami barna esetleg bronzos árnyalatot a szemhéjadra és egy rétegben szempillaspirált. Én így sminkelem magam a visszafogottabb napjaimon :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi.Megfogom fogadn tanácsodtat utolsó kommentelő :)
2013. okt. 26. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!