Ballagási fényképeszkedésen hogy csináljam meg a hajamat és a sminkemet?
Hello. Most lesz a fényképezkedés (8.os) és nem tudom hogy csináltassam meg a hajamat, vagy egyáltalán csináljak vele valamit, vagy csak a szokásosat? Anyukám azt mondta, hogy menjek el fodrászhoz, és vágassak oldalfrufrut. Már régóta tervezem, csak sosem mertem elmenni féltem h rosszlesz. :P :S Meg merjem csináltatni most? És ha nem áll jól?
És a smink? Én szempillaspirál-szájfényre gondoltam, semmi egyébre. Szerintetek?
Köszi! :)
Még kérhetnék válaszokat?
A fodrász tud tanácsot adni, hogy jól állna -e az oldalfrufru, ne félj megkérdezni tőle! :)
A hajad legyen valami egyszerű, mégis szép (vasalt/hullámos), a nagyon túlcsicsázott úgysem fog látszani a képen.
A smink úgy pont jó, ahogy írtad, talán még alapozó, ha problémás bőröd van.:)
Sok sikert hozzá!
Nekem is most volt a ballagási fényképezkedésem.
A hajam ki volt vasalva,amit egy kicsit feltupíroztam,hogy ne tapadjon a fejemhez,és ezt egy kis hajlakkal fixáltam.
A sminkem:felkentem egy kis alapozót,hogy eltakarja a bőrhibákat és egy kis korrektort a szemem alá.A szempilláimat kifestettem szempillaspirállal(direkt törekedtem rá,hogy extra hosszúak legyenek:$)utána pedig barna szemceruzával vékonyan a nyálkahártyám alá kentem,és elsatíroztam a számra pedig egy rózsaszín labellot használtam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!