Rékuska866 kérdése:
Egy 12 éves használjon szempillaspirált?
Figyelt kérdés
12 éves vagyok, és használok szempillaspirált. Tényleg csak azt! Semmi, szemhéjfesték, rúzs, szájfény, tus, púder! Max. akkor használok alapozót, amikor kijön 1-2 pattanás! Szóval, véleményeket kérek hogy szerintetek egy 12 éves lány használjon-e szempillaspirált, és hogy gáz-e?2013. okt. 21. 18:07
11/12 anonim válasza:
lányok akkor használjátok ha tudjátok is használni, mert elég vicces mikor kislányok össze vissza vannak festve és inkább néznek ki úgy mint egy bohóc mint egy "nagylány"
12/12 anonim válasza:
Nem kell még 12 évesen.Én annyi idősen egy leheletnyi szájfényt kentem a számra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!