Rékuska866 kérdése:
Egy 12 éves használjon szempillaspirált?
Figyelt kérdés
12 éves vagyok, és használok szempillaspirált. Tényleg csak azt! Semmi, szemhéjfesték, rúzs, szájfény, tus, púder! Max. akkor használok alapozót, amikor kijön 1-2 pattanás! Szóval, véleményeket kérek hogy szerintetek egy 12 éves lány használjon-e szempillaspirált, és hogy gáz-e?2013. okt. 21. 18:07
1/12 anonim válasza:
Szerintem nem gáz de azér az igen ha nagyon sok spirál van rajta. Én 7.-es vok és én is használaok szal sztem nem
2/12 anonim válasza:
Nem gáz, csak felesleges. És ezt alig 15 évesen mondom neked...bőven elég elkezdeni 14-15 éves korban szerintem. Mondjuk ha használod, akkor sem ettől fogsz "megromlani", szóval ha te szeretnéd, akkor használd. :)
15/L
3/12 anonim válasza:
Én most kezdtem 16, évesen. Annyira teljesen felesleges még egy 12 évesnek :)
4/12 anonim válasza:
Én nyolcadikos vagyok,használhatod nyugodtan,nem gáz,de alapozót ne kenj,pattanásos bőrre,tapasztalat....:DD 14/L
5/12 anonim válasza:
Egy kis szempillaspirál még nem feltűnő, 12 évesen bőven elég ennyi, bár megjegyzem, hogy én ilyenkor nem használtam még semmit, viszont az én időmbe még nem volt divat a smink általánosban. 23/L
6/12 anonim válasza:
Ja igen pattanás meg az alapozó elfelejtettem. Egyik osztálytársam kinyomta a patikat, rákente az alapozóját, majd elfertőződtek a pattanások. Kapott a dokitól egy lila(!) folyadékot, amivel be kellett kennie, és lila fejjel mászkált egy hétig a suliban. Szerintem nem érte meg :))
7/12 anonim válasza:
Egy kis szempillaspirál még nem feltűnő, 12 évesen bőven elég ennyi, bár megjegyzem, hogy én ilyenkor nem használtam még semmit, viszont az én időmbe még nem volt divat a smink általánosban. 23/L
8/12 anonim válasza:
Nem a világ vége, de szerintem teljesen felesleges. Főleg napi rendszerességgel.
9/12 anonim válasza:
Háát én így 22 éves fejjel azt látom, hogy azok az osztálytársaim akik elkezdtek sminkelni 11-13 évesen, azoknak annyira tönkrement a bőrük mostanra, hogy egy tizessel simán öregebbnek látszanak a koruknál. Én 17-18 évesen kezdtem el magam napi rendszerességgel sminkelni, és nekem még most is szép a bőröm, mindenem. :) Szerintem nem érdemes ilyen korán elkezdeni, inkább tanuljatok. :D De komolyan :) Huszonévesen kell szépnek lenni, akkor jön a ti időtök. :)
10/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi mindenkinek a válaszokat! Amúgy nem használom mindennap csak mikor olyan kedvem van, és nem is teszek fel sokat! A pattanásos dolgot meg köszi hogy írtátok, nem gondoltam volna hogy elfertőződhet!
2013. okt. 22. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!