Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lakodalomba megyek és egy...

Lakodalomba megyek és egy klasszikus fekete ruhát szeretnék felvenni, milyen kiegészitőket, sminket ajánlanátok hozzá?

Figyelt kérdés

Barna hajam, szemem van, fekete cipővel és harisnyával akarom hordani de hiányzik hozzá valami hangsúlyosabb ékszer a meglevők mind kevésnek tűntek hozzá vagy nem illettek a dekoltázshoz.

Meg is vettem már és jól is áll attól függetlenül, hogy nem vagyok annyira model alkat: [link]

Linket is kérek az ötletekhez ha lehet. A modellen látott egyszerű stilus valahogy kevésnek tűnik magamon, biztosan számit, hogy a modell szőke. Előre is köszi az ötleteket.

2013. okt. 21. 10:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Na, ezek nem a legjobb linkek, inkább így:

[link]

[link]

[link]

2013. okt. 21. 13:51
 12/16 A kérdező kommentje:
11. Köszi a linkeket. Ha jól sejtem lila lesz (vagy lila is lesz benne) a díszítés a lagzin. Szerintetek ez inkább lila kiegészítők ellen vagy mellett szól??
2013. okt. 21. 14:11
 13/16 anonim ***** válasza:
Szerintem abszolút mindegy, nem az asztalhoz öltözöl. Én még mindig támogatom a lilát :)
2013. okt. 21. 14:27
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerintem ehhez a ruhához nem illenek a harsány kiegészítők. Ha nem csipkés lenne azt mondanám rendben, de így én semmiképp nem választanék se pirosat, sem lilát, a fekete harisnyával meg kicsit túl gyászos az összhatás. Én nude cipővel és kiegészítőkkel (táska, ékszer) párosítanám, esetleg a hajadtól függően, abba is tennék valamilyen színben harmonizáó hajdíszt. Itt is érvényes, hogy a kevesebb több tehát vagy karkötő, és a hajadba valami, vagy pedig fülbevaló plusz karkötő, hajba semmi, nyaklánc ehhez a ruhához felesleges.

Ha mégis ragaszkodsz az élénkebb színekhez, inkább a piros mellett szavaznék.

De pl ha beírod google-be hogy black lace dress azt hiszem nem kell magyarázni, miért nincs szinte olyan találat, ami élénk kiegészítőkkel párosítja. :)

2013. okt. 21. 20:06
 15/16 anonim ***** válasza:

Pontosan így van, a kevesebb néha több!

Arany, bézs, meleg árnyalatokkal hordanám a ruhát, semmiképp valami flancos erős színnel (mint pl. a lila meg a piros). Így elegáns leszel, de nem viszed túlzásba.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. okt. 22. 10:25
 16/16 A kérdező kommentje:
köszönök minden választ :)
2013. okt. 24. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!