Lakodalomba megyek és egy klasszikus fekete ruhát szeretnék felvenni, milyen kiegészitőket, sminket ajánlanátok hozzá?
Barna hajam, szemem van, fekete cipővel és harisnyával akarom hordani de hiányzik hozzá valami hangsúlyosabb ékszer a meglevők mind kevésnek tűntek hozzá vagy nem illettek a dekoltázshoz.
Meg is vettem már és jól is áll attól függetlenül, hogy nem vagyok annyira model alkat: [link]
Linket is kérek az ötletekhez ha lehet. A modellen látott egyszerű stilus valahogy kevésnek tűnik magamon, biztosan számit, hogy a modell szőke. Előre is köszi az ötleteket.
Én valamilyen teljesen elütő színű kiegészítővel dobnám fel, mondjuk egy piros vagy lila kézitáska.ű [link] (ebből az 5,6,7,9)
Láncot ehhez a kivágáshoz nem tennék, karkötőt vagy fülbevalót inkább, és én cipőt is színeset választanék.
1. Gyöngysorból fehéren kivül esetleg más szinű is menne hozzá szerintetek? A szürkes gyöngysorok mintha kicsit jobban tetszenének. Esetleg többszínű?
2. A színes cipőhöz gondolom már nem fekete harisnya menne, nem, hanem lábszínű (vagy aminek hívják)? Ebből csak a vékony néz ki jól... Van olyan szín a feketén kívül ami elegáns 50den-es változatban is?
Szerintem egy színes cipőhöz simán elmegy a fekete harisnya.
Ez hasonló stílusú, mint a tiéd, és szerintem jól néz ki.
Előtte azért tájékozódj, mennyire hagyományőrző a házaspár/család, mert elvileg feketét nem illik esküvőre felvenni, mert az a gyász színe.
Én is voltam már feketében, de érdemes ismerni, hogy a házaspár mit gondol erről.
Cipőnek vagy fekete vagy nude színű egyszer stiletto cipőt mondanék (szandálhoz már elég hűvös van, de amúgy az is jó lenne).
Kiegészítőként feldobná valami arany/ezüst kistáska meg ékszer.
Sminknek én egy szájhangsúlyosat kennék fel, mondjuk piros vagy élénk pink rúzzsal és egyszerű szemsminkkel.
6. érdeklődtem és nem gond a fekete. sőt ha jól értettem még a fehér sem lenne gond, de azt azért nem szeretném :)
7. a piros nem épp az én színem azért érdeklődtem még más variációkra... másokon mindig tetszik, magamon már kevésbé, habár lehet kiegészítők szintjén magamon is tetszene.
Köszönöm a valaszokat. Ha vannak még (fényképes) ötletek szívesen várom. A fülbevalókat nem kedvelem, inkább nyakláncos/karkötős típus vagyok (ha létezik ilyen ;)).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!