Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » SOS fülbevaló probléma?

SOS fülbevaló probléma?

Figyelt kérdés
Olyan 5 hónapja lett kilőve a fülem, de még csak most cseréltem ki az egyiket. Hónapok óta egyikkel sem volt semmilyen problémám, nagyon szépen gyógyultak. Tegnapelőtt kicseréltem tehát a kérdéses fülbevalót. Mikor kihúztam, egyáltalán nem fájt, semmit sem éreztem, rögtön utána megpróbáltam belerakni egy másik ékszert, na azzal rendesen megszenvedtem. Nem akart kijönni a másik oldalon a vége. :D Olyan tettem bele, amilyennel lövik, tehát hegyes volt a vége. Valahogyan sikerült kimentenem magam, de azóta elég élesen fáj, ha forgatom. Mi történhetett? Ferdén csúsztattam bele, és most hátul lett még egy lyuk, vagy mi? Begyulladva nincsen.
2013. okt. 12. 17:19
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem csak fölsértetted a hegyes végével a lyukat belül. Esetleg fertőtleníthetnéd, a lyukat is meg a fülbevalót is, de talán nagy gond nem lesz.
2013. okt. 12. 17:56
 2/2 anonim válasza:
Szia tudom miről beszèlsz nekem is volt ilyen. Nyugi csak fertőteníts le a fülbevalót meg a füledet is!! Ès ha veszel másik fülbevalókat akkor egy idejig azokat is fertőtenítsd le,így nem lesz baj! Remèlem segítettem!
2013. okt. 12. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!