Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Valaki segítsen, nem tudom...

Valaki segítsen, nem tudom leszedni a fülbevaló hátulját benne van már 8 hete, sok mindent próbáltam de nem megy?

Figyelt kérdés

[link]

ezen helyen van.. egyszerűen nem jön le.. ha valaki más is járt már így légyszivesen írjon, hogy neki hogy sikerült.. köszönöm előre is

2013. okt. 2. 19:40
 1/9 A kérdező kommentje:
nézzééteek már meg képeet :D
2013. okt. 2. 19:57
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem nem jön be a kép.
2013. okt. 2. 20:31
 3/9 anonim ***** válasza:
Ez nem fülbevaló hanem egy piercing, nem volt bölcs döntés fülbevalót tenni bele.
2013. okt. 2. 21:00
 4/9 anonim ***** válasza:
Ez porc, nem is baj, hogy nem tudod kiszedni, fél évig nem ajánlatos cserélni.
2013. okt. 2. 21:12
 5/9 anonim ***** válasza:
Jól mondja az utolsó, ha valamilyen csoda folytán mégis kiszednéd, behugyoznál a fájdalomtól kábé.
2013. okt. 2. 21:20
 6/9 anonim ***** válasza:

Ki tett neked tragusba fülbevalót?:D

Menj el piercerhez (gondolom ott csináltattad) hogy ez lenne a problémád, ő biztosan le tudja majd szedni, bár nem ajánlatos piszkálni, amíg be nem gyógyul.

2013. okt. 2. 21:57
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszaitokat, kiszedtem... elég erősen rá volt szorulva a hátulja és nem szartam be a fájdalomtól :D melegvízben áztattam, azután bepanthennel bekentem alaposan elkezdtem széthúzni éreztem h kattant egyet onanntól meg egy hirtelen mozdulattal leszedtem.. probáltam ezt ezelőtt is de nem jött össze most igen... nem volt kellemes de ma már nem is fáj :D
2013. okt. 3. 22:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Mire cserélted? :) Piercingre vagy fülbevalóra?
2013. okt. 4. 14:59
 9/9 anonim válasza:
Én sem tudom kiszedni. Valaki tud valami tippet adni?
2020. jún. 13. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!