Valaki segítsen, nem tudom leszedni a fülbevaló hátulját benne van már 8 hete, sok mindent próbáltam de nem megy?
Figyelt kérdés
ezen helyen van.. egyszerűen nem jön le.. ha valaki más is járt már így légyszivesen írjon, hogy neki hogy sikerült.. köszönöm előre is
2013. okt. 2. 19:40
1/9 A kérdező kommentje:
nézzééteek már meg képeet :D
2013. okt. 2. 19:57
3/9 anonim válasza:
Ez nem fülbevaló hanem egy piercing, nem volt bölcs döntés fülbevalót tenni bele.
4/9 anonim válasza:
Ez porc, nem is baj, hogy nem tudod kiszedni, fél évig nem ajánlatos cserélni.
5/9 anonim válasza:
Jól mondja az utolsó, ha valamilyen csoda folytán mégis kiszednéd, behugyoznál a fájdalomtól kábé.
6/9 anonim válasza:
Ki tett neked tragusba fülbevalót?:D
Menj el piercerhez (gondolom ott csináltattad) hogy ez lenne a problémád, ő biztosan le tudja majd szedni, bár nem ajánlatos piszkálni, amíg be nem gyógyul.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszaitokat, kiszedtem... elég erősen rá volt szorulva a hátulja és nem szartam be a fájdalomtól :D melegvízben áztattam, azután bepanthennel bekentem alaposan elkezdtem széthúzni éreztem h kattant egyet onanntól meg egy hirtelen mozdulattal leszedtem.. probáltam ezt ezelőtt is de nem jött össze most igen... nem volt kellemes de ma már nem is fáj :D
2013. okt. 3. 22:41
8/9 anonim válasza:
Mire cserélted? :) Piercingre vagy fülbevalóra?
9/9 anonim válasza:
Én sem tudom kiszedni. Valaki tud valami tippet adni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!